Binnur_cam Memeeeeeeeee diye bağıracak yakında 2 aylık kızım 🤣 Sizlerede geldimi kızçeler bu bildirim sizinki ne diyor 🤣
Elfgrn Binnur_cam Anneee sıkıldımmmmmmm ( çığlıkkkkkkkkk, Ağlamaaaaaaaa) 4 aylık bebe nasıl oyalayacagim şaşıyorum
yagmurkokusu_ Binnur_cam anniiiiiğğ diyor hemşire kan alacak diyor bu cüceye bak sen ne diyor 😂😂 güldük biraz
Binnur_cam [silindi] ayyyy evleri kapatıp sokağamı yerleşsek 🤣 Sen kalk yavrun için özene bözene yatak seç düzeni kur sonra çocuklara o yatak batsın uyumasın 🙄
[silindi] Binnur_cam Bu çocuklar neden yatmayı sevmiyor. Benim ki daha 4 aylık asla yatmıyor ya kucakta gezdirin ya da kucakta gezdirin beni diye haykırıyor resmen 😃
Binnur_cam [silindi] ay ne bilim yeni nesilmi böyle ya 🤣 benimkide 2 aylık oda uyumuyo benim gözüm kapanıyo uykudan bizimki fıldır fıldırrrr
Binnur_cam [silindi] ay enerji içeceği içiyolar sanırımmm 🤣 ben hamileyken çok ceviz yedim memleketten geldi annem hep der yediniz cevizi ablanda sende çocuklar bi fena benimkinin adı fırfır kaldı 🤣🤣🤣🤣
[silindi] silaa66 Olabilir kuzum Daha fazlada bildirimler açık mı bir bak orası açık ise ayarlardan uygulama bildirimlerine bak izin vermemiş olabilirsin 😘
Binnur_cam Elfgrn yaaa bence cemin doğurttuklarında var birşey kendi gibi doğurttu çocukları enerjikkkk 🤣🤣🤣
Elfgrn Binnur_cam 😂😂😂 valla tüm enerjisini aktarmış bebelere 😂😂 kıpır kıpır halleri durdurana aşk olsun