Gamzeliff Arelmom33 saat kaçta mayaladin canm.Ben akşam dokuz gibi mayalayip ertesi gün öğlen dört gibi vermiştim gayet tutmuştu yogurt
Arelmom33 Gamzeliff bide bisey sormak istiyorum bebek irmigile normal market irmigi fark ediyormu az once bi kasik irmigi hasladim yarim elma dilimi rendeledkm verdim yedi az bisey
Gamzeliff Deletedmom_110 valla canm verelenler var bu forumda genelde bebeklerin alerjik bir durumu yoksa üç gün kuraliyla verilebilir diyorlar.Bende iki gundur havuç veriyorum bugün kakada havuç gördüm biran kaka zannettm ben şok ben acemi😅😅
Gamzeliff Arelmom33 bebek irmiği çok daha un gibi canm diğer irmiklere göre ondan bebeklere ilk etapta bebek irmigini oneriyorlar normal irmik biraz daha pütürlü oluyor
Zynpgmt Teomom1 ben de bugün yoğurtla başladım tadı normaldi ama çok öğürdü. Hayal kırıklığı oldu resmen. Sizce yoğurt denemeye yarın farklı yoğurtla devam mı edeyim yoksa havuç mu deneyelim?🥺
Teomom1 Zynpgmt ilk denemede öğümresi normal 🥰 benim oğlum da muzu ilk yediğinde fazla tatlı geldiği için sanırım biraz öğürdü 😊 içine bir şeyle karıştırıp verin bence dediğiniz gibi. Bir süre sonra tek olarak yine deneyin. 🌺
iki_prens_annesi_ Zynpgmt merhaba bende oğluma yogurtu ilk verdiğimde çok öğürdü ama ertesi gün daha az öğürdü 3uncu gün alıştı şuan severek yiyor
Zynpgmt iki_prens_annesi_ yaa çok sevindim bunu duyduğuma. Çünkü ilk tadımda daha olumlu tepki bekliyordum.😅