Fusunf 2811uraz emin misiniz yuttuğuna ben bile yutamam bunu bide bunçlsr kesici biraz inşallah birsey olmaz kakasıyla çıkacağını düşünmüyorum ben amaa doktor bilir en iyisini
Gamze1233 2811uraz çok geçmiş olsun inşallah çıkarttılar keşke siz götürseydiniz hemen çok kesıcı duruyor
acimavi 2811uraz midede erimez. Kakasıyla belki çıkabilir, biraz büyük bir parça, en doğrusunu doktor söyler, geçmiş olsun
babyaksu Doktora götürmekte fayda var kesici bir cisim yuttuysa boğazını tahriş etmiştir çıkarması da zor olur
2811uraz ruveydaensar Aybarss-k Aburcu izd babyaksu hepinizi etiketleyemedim galiba kusura bakmayın kızlar. Röntgen çekildi o cisim çıkmadı yüksek ihtimal bağırsak Borusuna girmiştir artık korkmayın dedi. Herhangi bir sorun yok yani şükür 🙏🏻 herhangi organa zarar vermemiş bir yerde kalmamış görünmüyor
izd 2811uraz cisim metal, kenarları keskin olabilir, mide asidi muhtemelen eritmeyecek ama bardakta falan hasar olmaması için en sağlamı doktoruna götürmek
Aybarss-k Kakasından çıkmayabilir sağlık personeli olarak yazıyorum metal erimez bilginiz olsun bence bi doktora götürün hatta hemen bile götürebilirsiniz
ruveydaensar 2811uraz ay çok geçmiş olsun. Çocukları saniye yalnız bırakmaya gelmiyor gerçekten her an tehlikeli şeyler olabiliyor. Ben de merak ettim sonucu paylaşırsanız sevinirim