Hope77 Kızlar 20 aylık oğlumla ilk defa tatile gitmeyi düşünüyoruz önümüzdeki ay giden memnun kalan temizligiyle deniziyle vs uçuk fiyat olmadan önerilerinizi alabilirim
Meryemgundogdu Hope77 tam sezonu şu an hiç uyguna bulamazsınız muhtemelen ben de bakıyorum ama fiyatlar almış yürümüş
Noname21 Hope77 otel önerisi veremem ama Ölüdeniz tarafında çok butik otel var bakacağınız otelin kendi plajı olsun halk plajları kirli
aselkus_09 Hope77 2018 yilinda Fethiye Ölüdeniz Akdeniz beach otelde 5 gün balayı tatili yaptık. 3 yıldızlı bir yerdi ama odalar çok temiz ve genişti. Yemekler ev yemeği tarzindaydi. Denize 200 metre filan mesafedeydi. Tatile gitsem yine oraya gitmek isterim
buyuyor-cocuklar Garcia spa resort otel ultra herşey dahil oteldir geçen sene gittik çok memmun kaldık💙
Nilist Hope77 Biz gittiğimizde her şey dahildi. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Halk plajı vardı (plajın hemen yanınada otel) ama 3 dakikalık bir mesafede ücretli bir plaj vardı biz hep oraya gittik. Küçük bir havuzuda var. Ben çok sevmiştim.