Meed2017 Hilalramazanalperen büyük kızımın mavi o yüzden merak ediyom kahverengine döner mi ki cevrede görmedim hiç 3 buçuk aylıktan sonra döneni 🫣 40 çıkana kadar dönüyordu hep😃
Hilalramazanalperen Meed2017 Meed2017 bir yaşına kadar değişme ihtimali var inşallah istediğiniz gibi olur
Meed2017 Irmakmelegim yaaa çok geçmiş olsun Allah acil sifa versin benimki de ablasından kaptı az öksürüyo🥹
cikolatadelisi Benim kuzenimin ve çocuklarının göz rengi 3 yaşında değişti. Oğlumun gözleri gri mavi gibi. 18 aylığız şuan. Hala aynı. 3 yaşına kadar belki değişir diyordum. Geçende bir tanıdık askerden önce maviydi. Döndü yeşil oldu dedi. Beklemeye devam😂
Noodram Meed2017 hahha daha önceden yorumlaşmıştık sizinle hatırlıyorum hatta kızınızı benimkine benzetmiştiniz gözlerini ve bu şimdi benim kızımın gözleri gibi olmuş bende net çözemedim ama gören ne güzel gözleri diyor çoğunluk mavi diyor bencefe bu göz mavi yeşil karışımı bir renk
Noodram Meed2017 kalır öylr canım benim kızımında aynı ya gri mavi koyu yeşil oluyot karanlıkta evde ama dışarı çıkınca mavi😂
eftalyamom26 Meed2017 canım kuzumda bu şekildi 5 aydan sonra döndü şuan kahverengi renkli olacak diye umutlanma boşuna 😂
Prenses__annesi Meed2017 benim bebeyimin gözleri dogdugunda maviydi Şimdi yeşil benimde eşiminde gözleri renkli onun için kahverenge dönmedi
Ececiiim Meed2017 gözün içindeki siyahlığın etrafı beyazsa mavi kalıyor kahverengiyse sizin gibi elaya dönüyormuş.
2prnses1prens Meed2017 maviden yeşile döndü şuanda yeşil mavi karışık bişi çözemiyoruz 😅 9 aylık benim bebeğim ela olacak gibi muhtemelen sizinde öyle olur şuanda tam böyle
Ikicocukbiranne 2prnses1prens masallah ela veya kahve olur gibi tatlış bir bebis ne renk olsa da yakışacak 💗
Meed2017 Ikicocukbiranne canı sağ olsun deseler inanmazdım 40ına kadar kahve rengiyse kahve rengi maviyse mavi bi renk alır diyordum😃 büyük kızımın öyle oldu 40 çıktı mavi gördük mavi dedik kaldı😃♥️