lulusmom Mrym_53 canım zahmet olmazsa bana da atar mısın bizde başlayacağız ama ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok çok tedirgin oluyorum atarsan şimdiden çok teşekkür ederim ❤️🤲🏽 sry2096@hotmail.com
Elvn94 5 ay 29 gunluk done done odayi turluyor telefon kabima bayiliyor 2 dis cikardik elma armut kabak ishal yapiyo ama doktrmz kesme ver dedi uogurt alerji yapti o yuzden yogurt veremym patatesi sewmiyo geri hrpsini sewiyo
Dfne Elvn94 maşallah 2 dış mı çıkardı. Bizim kızda şuan icin bi hareket yok dönmüyor da fazla yavaş yavas baslayacak heralde
Loran Elvn94 benim oğlumda 5 ay 2 günlük çok huysuz gece uykusu kalmadı eki hep ağzında diş çıkarıyor diye düşünüyorum ama herkes erken diyor sizin ki tam olarak ne zaman çıkardı bide Benim oğlum hala dönmüyor
Eliznaz Bebeğinizi mama sandalyesine oturtuyor musunuz? Biz 5 ay 23 günlüğüz artık oturabilir heralde doktor 6 ay oturtma dedi hala korkuyorum destekli oturtuyorum.
Haticelif Eliznaz 5 ay kontrolünde sordum 6. Ayı bekleyin şimdilik sadece 5 dk kadar destekli oturtun dedi canm