Batimoms Berenecem o kadar iyi ogrenmis ki hemen diliyle ittiriyor. Uyurken bile bunu yapiyor. Dedigini de denedim canim tesekkur ederim yorumun icin ama olmadi basaramadim
Berenecem Batimoms peki biberonun akış hızını beğenmiyor olabilir mi Veya biberonu değiştirseniz . Ya ben cok çektim ve cekiyorum bu mama biberon reddini o yüzden cok iyi anlıyorum sizi 😔
Ftmilay Batimoms çok geçmiş olsun. 🙏🏻 Ayakta müzik açıp bir yandan hareket ederken beslemeniz belki işe yarar odak noktası meme olmuyor o zaman. Uykuya yeni geçtiği an uykuya geçerken de siz de yanına yatarak emziriyor gibi yapıp biberonu verseniz.
yldrm986 Batimoms çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 çok üzüldüm,hangi hastanede başına geldi bu olay? Hukukî süreç başladı mı ?
Batimoms yldrm986 ben olayin yanlis igne oldugunu cok gec ogrendim. Fark etmedim. Sonradan olustu. Noroloji doktorum bundan dsha once gelen hastalari oldugunu ve adli tip kurumunun bunu malesef bir komplikasyon olarak saydigini soyledi. Hastaneden cok memnundum benimle cok ilgilendiler bu tamamen bireysel hemsire hatasi o yuzden soylemesem.dogru olur.
yldrm986 Batimoms Aptamil i yiyormuş bu iyi haber, Aptamil iyi kilo aldırıyor onu vermeni öneririm, bağışıklığı güzel destekliyor,ek gıdaya geçince rahat edersin kaşık mama da verirsin canım
Batimoms yldrm986 2 aydir aptamil kullaniyorum 750 800 gram aldi. Aslinda kiloya takilan biri degilim boyu filan yerinde benim derdim dermansiz kalmasi. Uyku uyuyamiyor dalamiyor acliktan
Deletedmom277 Batimoms ama içiyor en azından. Diğer mamadan 30 cc içiyor onla da doymuyor. En azından günlük alması gereken miktarı alır diye söyledim
Batimoms Ofiser Cok tesekkur ederim simdi odasindayim karanlil yanimda uyumaya calisiyor ac oldugundan beceremiyor. Biberonu agzina sokuyorum ama.diliyle hemen ittiriyor. Ama su verince hemen iciyor ona asla itiraz etmez. Sastim kaldim. Halim kalmadi. Uykusuzluk yorgunluk ilaclar.
Ofiser Batimoms zorlama canım Ozaman daha da tiksinmesin acıkınca yiyecektir bence ben o dönemde bir saate bir emziriyordum belki de daha sık ama istediği zamanlarda 3 saate bire indirdim bende o zman aralıklarında teklif ettim az az da olsa yedi senin ki de öyle az az başlayacaktır biraz daha sabır annesi 🙏
Bckagan Batimoms hipp doyurmadığı için değil diğer mamalardan farkı anne sütüne yakın bi mama olduğu için hazmı çok çabuk sağladığından yani. Kutunun arkasında hafta olarak kaç cc yapmanız gerektiği yazıyor. Sizin şu an haftasına göre 150 cc falan vermeniz gerekiyor benim bebeğimde ortalama sizinki gibi
Batimoms Durum_m inanir misin kasik yanimda denedim ama tukurur gibi atti disariya. Aslina bakarsaniz 2.5 saatir odasindayim denemedigim kalmadi. 4 biberon denedim kasik denedim uyuklarken denedim. Klasik muzik actim odasinda gezdirdim sakinlessin diye ama.olmadi BASARAMADIM.
Cansuuummm Batimoms benim oğlumda aynı mama içmiyor ben her uyudugunda veriyorum öyle içiyor canım sen de bı dene
yldrm986 Batimoms Aptamil doyurur, miktarını arttırabilirsin,90 veriyorsan 120 ye çık örneğin,2-3 saatte bir besle, doyacaktır.Bebeğinin en büyük ihtiyacı sensin,bir türlü doyar ama ya sana daha büyük bişey olsaydı?
Nese07_ Canım öncelikle sakın ama sakın üZülme derdi veren Rabbim dermanınıda verir emziremiyorum diye üzülme olsun mamaya da gelınce sen yerinde olsam biberonu gögsüme dayayarak içiririm belki senin kokunu istiyo olabılır ayrıca nerde oturuyorsun ben antalya murattpaşa burda isen sana yardıma gelmek ısterim
Mervvv Batimoms avent bineronu denediniz mi anne gigsuyune uyumlu almayan bebekler onu aliormus bende ogluma kullaniorm gayet memnunum diger ucuz biberonu almamisti
Batimoms yldrm986 Rabbime her gun dua ediyorum gercekten. Hamd olsun duzeldim cok sukur. Tek uzuntum emziremedim. Ne incirler yemistim ne caylar. Ogluma nasip olmadi.
Batimoms 23zumra gencicik biriydi yeni baslamis belli. Kiyamadim birazda, sadece bas hemsireye basimdan geceni anlattim. Dikkat etmesini soyledim oda dondu kaldi zaten. Kendi doktorumda dava da etsen komplikasyon sayiyorlar bosver tedavine bebegine odaklan dedi. Birsey yapmadim.
Batimoms 23zumra hayir denemedim yarin golden goat ve hipp deneyecegim. Bakalim Insallah sever. Tesekkur ederim
melasya 23zumra Batimoms bebeğiniz çok minik emme refleksi var ne kdr ittirsede diliyse sizin kokunuzu teninizi arar.eds sistemini deneyin mamayı öyle verin belki işe yarar .biyerde duymustum bende öle verildiğinin