bircaaannn Benim 3 aylik oğlumda terliyor eskiden bu kadar terlemiyordu yastığı ter içinde kaliyor ben d vitaminini düzenli kullanıyorum ama yapisal bir durum saniirm kızım hiç terlemezdi.
Seratr Basak71_ birde ayakta sallanarak uyumaya alıştı çok fena 😞 bıraktığım an uyanıyor. Ağrımayan yerim kalmadı sanırım
Basak71_ Seratr işin garibi benim kuzum sallanmayı hiç sevmiyor kucağımızda piş piş yapıyoruz yada emerken uyuyor yatırıyorum bi de iyice ağırlaştı ya
Seratr Basak71_ valla bende emerek uyutuyordum geceleri. Son günlerde memeyi damağıyla sıkıştırıp sündürüyor sürekli. Bırakıyor geri alıyor. Hoplaya zıplaya emziriyorum😞maşallah ağırlaşmaya da başladılar. Sizin ne kadar oldu 🤗
mrs_happy Seratr aşıtı terlemesının sebebı cok acıkıyordur ve acıktıgı ıcın hızlı hızlı emıyordur ondan cok terler bebekler
esractn Seratr benim arkadaşımın bebeğide surekli terliyordu geçen doktora gittiler kan almışlar 4 tüp
gzmemr Seratr bebeğiminde öyleydi ama hep dişten dolayı sürekli üst değişiyordum kafası bile ter içindeydi şimdi 7 tane dişi var azaldı bayagı d vitamıni düzenli vermek gerekiyor