Seratr Merhaba sevgili anneler. 3,5 aylık kızım var uyurken ve emerken aşırı terliyor sırtı ve başı. Sizce normal mi? Sırtına bişey koysam da sürekli olduğu için koyarken ağlıyor. Üstünü değiştirsem uyanıyor tekrar uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım 😔
Basak71_ Seratr benim kuzumda aynı emerken ve yattığı yer suyun içinde kalıyor haftaya kontrole gittiğimde bende sorcam
yedamerve Benimkide aynı doktor normal dedi ama d vitaminini aksatma dedi birde mümkünse kafası hergün 15dk bile olsa güneş görsün dedi
Seratr esractn rutin kontrole gittiğimizde sordum emerken olabilir dedi uyurken de terlemeye başladı bi daha ki gidişimde onu da sorcam
esractn Seratr benim arkadaşımın bebeğide surekli terliyordu geçen doktora gittiler kan almışlar 4 tüp
Gksuu Seratr yatırırken cok mu giydiriyosunuz veya oda ısısı fazla olabilir aynısı benim oğluma yazın oluyodu şimdi geçti ama kollarım bile ıpıslak olurdu emzirirken cok terlemesi su kaybetmesi demek bence cok giydiriyosunuz bizim yorganı başımıza çekip uyuduğumuz soğuğu bebekler o şekilde hissetmezmiş instagramda sevimkurucaycam var bebeklerde yorgan kullanımı diye başlık var bi okuyun isterseniz
yedamerve Seratr benim bebeğimin yattığıyerde kafasının şeklinde ıslaklık oluyodu çok giydirmiyorum. Şuan 4 aylık uyurken terlemesi azaldı yerken devam