ezgikrby Rez burayı biliyorum ya 😂 ben bu anlamda sormadım telefon dışında bi şeyler anlamında sormuştum ama pek anlaşılmamış sanırım. Teşekkürler 🌸
1pekmom_ Bu uygulamadaki bebek uyutucudan pış pış ve fön makinesi aynı anda açıyorum, süre zaten 12saate kadar seçebiliyorsun, youtube falan açıyordum ama çıkınca kapanıyo, buradan açında daha rahat telefonu kullanıyorum
Emineec ezgikrby ses kaydı alın uygulamada çalan muzıkten androıd bır telefonda tekrar modunda sabaha kadar açık bızım 9 aylık alıştık biz esımle bize nınnı gibi geliyor 😂😂😂😂
didemustafalmila ezgikrby Eğer linkini bulup indirebilirsen YouTube Vanted var onu indir yapabilirsin o zaman 😉😃 ben yıllar önce hatırlamıyorum nerden buldugumu onu indirmiştim rahatım o konuda biraz
Papatyasevgisiii ezgikrby hatta piş piş açık kaldığında bende uyuya kaldığım oluyodu sabaha kadar açık kalıyodu
ezgikrby Papatyasevgisiii Trendyol’da gördüm akıllı ampul olarak geçiyo sanırım sizin dediğiniz de öyle bişey tanesi 100-150₺ arası değişiyo saatlik olarak ayarlanıyo mu peki
Papatyasevgisiii ezgikrby şöle Bluetooth la bağlanıyorsunuz telefonunuzun müzik bölümüne istediğiniz ninni sesi yüklüyorsunuz orda tekrarla butonu var istediğiniz kadar tekrarlıyor sabaha kadar bile tekrarlar
tazebiirannee ezgikrby bebek uyutucu diye bi uygulama var bende bir sürü ses ninni falan var istediğiniz saat dakika ayarlıyosunuz o kendi kapanıyo