Aynenkanka ezgikrby budizz almıştım o çalıyor ses yüksekliği kulaklarının duyabileceği frekansa göre ne yüksek ne kısık hem radyasyona da maruz kalmıyor🤍
ikiaslanannesi BabyArel aynen valla 😁 hele eşim aşırı gıcık oluyor o sese hiç tahammülümuz yok. Bebek uyusun diye gözlerinin içine bakıyorum resmen, uyuyunca da hemen kapatıyorum 😁
BabyArel ikiaslanannesi su an bile açık benim eşimde sevmiyor kendisi buzdolabı sesi ile uyuyor böyle de değişiğiz 😂😂😂😂😂
BabyArel ikiaslanannesi çocukken buzdolabı sesi gelirmiş çok severmiş alışmış YouTube açıp dinliyor deli de biraz 😂😂😂😂😂😂😂😂
Cennetinsusu ezgikrby Bebek uyutucu sabaha kadar çalıyor. Şarjın bitmezse tabi 😂 saat bile ayarlıyorsun istediğin kadar çalıyor
didemustafalmila ezgikrby Eğer linkini bulup indirebilirsen YouTube Vanted var onu indir yapabilirsin o zaman 😉😃 ben yıllar önce hatırlamıyorum nerden buldugumu onu indirmiştim rahatım o konuda biraz
ezgikrby basakhanim34 yaa benim de aklıma ses bombası gelmişti işte siz tam bensiniz 😂 ama doğru sabaha kadar çalmaması daha iyi şöyle 1-2 sat olsa yeterdi dediğiniz gibi çok teşekkürler 🌸
Srpapatya ezgikrby bizdede hep pış pış ve su sesi açık bebek takip ve bebek uyutucudan açıyorum sürede ayarlayabiliyosun süresizde calabiliyo
Papatyasevgisiii ezgikrby hatta piş piş açık kaldığında bende uyuya kaldığım oluyodu sabaha kadar açık kalıyodu
ezgikrby BabyArel hajdjdkd o bizde de oluyo oda da birisi var sanıyolar hep 😂😂😂 ben de telefondan açmak istemedim aslında one yönelik sormuştum ama 1-2 kişi dışında herkes telefondan açıyomuş
ezgikrby BozMoms burdakini biliyorum bu anlamda sormamıştım aslında ama bende o en fazla 20 dakika ayarlanıyo