Zeynepece Kızım bugün 3 aylık oldu son 1haftadır müthiş şekilde el emme durumu var doktoru normal dedi bu dönemde sizlerde de böyle bir durum mevcut mu acaba ?
Glfdnaktr Zeynepece evet 2 ay 25 gunluk benimbebegim ve surekli eli agzinda mudahele etmiyorum o da o sekilde sakinleşiyo
Mehtaptvz Zeynepece ellerini keşfediyor olabilir,oral dönemleri eline ne bulursa agzinada götürebilir,dislerdende olabilir 6 aylik kizim hala elleri agzinda Şapur şupur emiyor☺
AselZeynepli Zeynepece evet canim benim kizim da 3 aylık elini emiyor yumruk yapip agzina sokuyordu o bitti simdi parmaklarini sokuo emiyor 😁
Sltnyldrm Zeynepece benim kızım da 3 ay 10 günlük felaket el emiyor ben çekiyorum ısrarla emiyor hatta beni emerken bile birde elini emmeye çalışıyor 😀
ikikizceanasi Ayy hiç deme benimkide 4 aylık cok emiyo ellerini kaç gündür baş parmagına dadandı inşallah alıskanlık olmaz cok korkuyorum 😔
Busraarden 2 buçuk aylık oğlum şapur sukur emiyo her gördüğümde çekiyorum ama oda seviyo ağzında akmaya basladi
Nisanurr Emmez olur mu şapur şupur hemde emzik almaz elini emer uyurdu şimdi 5 aylık olduk damakları kasiniyo şimdi de yumruk ağzında yakında kolunu sokacak heralde o el ağızdan biraz zor çıkıyor yani 😂
BurcuHBGK Benim oğlan bir aylık eli ağzından çıkmıyor. Keşke eli yerine emzik emse ama yok emziği kabullendiremiyorum.
Zeynepece Genel olarak tüm bebeklerimiz bir dönem bu şekilde demek ki umarım alışkanlık haline gelmez 🤦🏽♀️
tubaacr Kizlar benimki de tam 3 aya girmek üzere ayni şekilde daha yeni elini kesfetti agzina aldi bi güzel emdi 😂😂😂
tuuuucee emmez olur mu hiç öyle bir iştahlı emiyo ki hemde her gören bu çocuk aç diyo🤦🏻♀️5 aylık oldu ama töbe o eller çıkmıyo ağızdan hatta çoğu zaman iki elini yumruk yapıyo öyle sokuyo ağzı genişleyecek diye korkuyorum artık🙈
saziyeenginalya benim kızım da 3 buçuk aylık bas parmagi ve işaret parmağını birden sokuyo emiyor,bizim elimizi tutunca onuda emmeye çalışıyor:-) ama engellemeyin tanima donemi olduğu için bebeginiz icin faydali birseymis bizimde doktorumuz oyle dedi ;-)
Onedroplove Zeynepece tüm arkadaşlarla aynı durumdayım oğlum 3 aylık 2 haftadır eller parmaklar ağızda emzikte almadı gören herkes izin verme alışkanlık yapar damağı bozulur elleri bozulur deyip duruyor bunun için özel eldiven varmış almayı düşünüyorum acaba kullanan varmı 🤔😊
Zeynepece Onedroplove kesinlikle aynı emzik tutmuyor ancak elleri agızdan da alamıyoruz 🤦🏽♀️ Dediğiniz ürün hakkında bir bilgim yok malesef
Onedroplove Zeynepece eldivenin ucunda diş kaşıyıcı var en azından parmaklarını emmez internetten bakabilirsiniz 😊
Kubra34 Zeynepece Bizimki de öyle .Ben müdahale etmiyorum yani ellerini agzından çekmiyorum çünkü şuan ellerini keşfediyorlar
Balannesi Zeynepece Diş dönemine giriyorlar 3.ay sonrası sürekli bir damak kaşıma isteği 😊 motor gelişimi için müdahele etmemeniz gerekiyor bu bi alışkanlık değil şu an keşfetme dönemi