cennetkokuluyavrum Bilgekpn bende 9 . Hafta acilin yolunu tutmustum peceteye ve gunluk pedimde cok az kahve kirmizi lekelenme yasamistim acilde bakildi ve orda kanama gorunmuyor dediler onlem amacli progestan verilmisti saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah
Gunsss Normal değil hiç bir akıntı hemen doktora görünün bende bu durum sonrası acı tecrübe yaşayanlardanım maalesef 😔 Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi🙏
Melike-emirasaf Bilgekpn bu akintilar hamilelikte normal ama kahverengi olur beyaz saydamsi akıntı olur telaş etmeyin
minniks Bilgekpn normal degil acile gidemiyosanız bile progestan fitil alıp kullanın benimde hamileligimin 6. Haftasında ve 10. Haftasında kahwerengi lekelenmem oldu doktorum direk progestan fitil baslattı bu lekelenmeler kiminde normal olabilir kiminde dusuk baslangıcı olabilir
Emir11 Bilgekpn qrkadasimda adet oldum sanmıştı birkaç gün devam etti. Gittiniz mi doktora umarım kötü birşey yoktur
Bilgekpn deborflo amin inşallah teşekkür ederim biraz sonra gideceğim hastaneye küçük bebeğim de var büyük ihtimalle riskli bi gebelik
Bilgekpn minniks maalesef düşük riskim olduğu için bana da başlattılar , kan uyuşmazlığı olduğu için iğnesini olmak zorunda kaldım hemen tedbirimizi aldık taktir Allah ın inşallah sağlıkla gelir yavrum
Ckudll Bilgekpn normal değil gebelikte renkli akıntı, benimde 6. Haftada başlamıştı kese etrafında kanama alanı var dedi doktor progestan fitil verdi yaklaşık 3-4 ay civarı kullandım, mutlaka hastaneye gidin lütfen
Bilgekpn Ckudll gittim tabi hemen doktora kendi doktorumla da sürekli irtibat halindeyim bende başladım bugün ilaca ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum hemen inşallah bişey olmaz
bilgekizinannesi Bilgekpn doktorunuza gidemiyorsanız acile gidin normal değil, benim d dolmuştu doktorum progestan vermişti. Risk almayın
Bilgekpn bilgekizinannesi gittim doktora bende bugün başladım kese de vs kanama yok bebek gayet iyi ama yine de progestan a başladık
Bilgekpn Emir11 gittim gittim çok şükür bebeğim iyi durum da progestan a başladık bugün bir de kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum hemen şimdilik hala çok az lekelenme oluyor inşallah geçer
Duyulurum Bilgekpn Benim de ikinci gebelikte 9 haftalıkken önce kahverengi lekelenmem oldu birkaç gün sonra da yoğun kırmızı kanamam oldu ama doktor kanama alanı görmedi ve progestan fitil kullandım o süreçte. Çok şükür daha sonra bir sorun olmadı. Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz
Bilgekpn Duyulurum inşallah sağlıkla gelir bebeğim bende de kanama Alanı görmedi bebekte gayet iyi ama yine de progestana başladık
Mom_babyy Bilgekpn ben 12 haftada yaşamıştım sabaha randevum vardı doktorum progestan yazmıştı düşüğe karşı nolur nolmaz
Bilgekpn Mom_babyy aynen benim de düşük riskim olabilirmiş büyük olasılıkla o yüzden hemen progestan a başladık inşallah düzelir