Bebikimm Guley hee bende diyorum ev aradığına göre açıklandı da biz duymadık herlde. Bayram sonuna kaldık kesin
Liyosunannesi Guley bizde muştayız, hatta evden çıkıcaz başka yere geçicez ama aklınızda bulunsun lütfen yüksek katlı yerden tutmamaya çalışın. Ben bu yüzden çıkıyorum.
Liyosunannesi Guley maraş depremi bizi oldukça sarstı, olduğum site zaten kime söylesek orası sağlam değil dedikleri biyer. Muşlu arkadaşlar varsa az cok tahmin etmiştir belki. Maraş depreminden sonra Bingöl depremi içinde uyarı verildi. Olası bi Bingöl depreminde Muş oldukça etkilenir. Ben 5. kattayım ama apartmanım 12 katlı. En az 2 yıl daha burdayız o yüzden az katlı biyere gecmek istedik.
Liyosunannesi Vina3 yaa siz hangi bloktasınız? taşınmayı düşünüyor musunuz? Muşlu musunuz yoksa tayinci mi ? Cok soru sordum ☺️
Vina3 Liyosunannesi deprem olduğunda ev aradım ama bulamadım sitede oturan bir inşaat mühendisi ben gezdim bina sağlam yoksa taşınırdım dedi o nedenle ev arama işini bıraktım. B bloktayım
Liyosunannesi Vina3 anladım, evet ev bulmakta cok zor malesef, olanlarda yine yüksek katlı. Evleri sağlam dediler ama 2 sene daha burdayız, içimiz rahat olsun diye taşınmayı tercih ettik biz, 10 gün sonra gidiyoruz
Vina3 Liyosunannesi nereye taşınıyorsunuz. Sizin yorumu görünce ben de dün gece yeniden taşınayım en iyisi diye düşündüm.
ezgislifeburda Vina3 Liyosunannesi merhaba bende muşta oturuyorum da bahsettiğiniz site paris seyrantepe mi acaba?
Vina3 Liyosunannesi aslında sanırım o dönem çok spekülatif haberler yayıldı kentte o nedenle hepimiz korkar olduk