kedilianne_ Bebeğim 8 ayın içinde. Çok sıcak oluyor odamız. Sadece zıbın ile yatırmama rağmen çok terliyor. Park yatak camın az ilerisinde. Cam açık yatabilir miyiz?
Feyzosumunannesi kedilianne_ terlerse hasta olur tabikide pencerenizi açın zibin değilde pijamaları ile yatırın biz mersinde yaşıyoruz 1 haftadır klimamiz açık yatiyoruz
Lolik kedilianne_ oğlum 9.5 aylık 10 gündür camlar açık yatıyoruz (istanbuldayız). Kısa kollu zıbın üstüne ince bi pike örtüyorum ama o pike üstünde durmuyor tabi😄
Bebegimm1 kedilianne_ her odanın camı açık bu sıcaklarda cam kapalı olmuyor valla pişiyor insan yalnız şunuda eklim camı üstten açın yaz geldi cocuklar cama çıkabilir ve kilit mutlaka olsun yakınında çıkabiliceği sandalye koltuk vs de olmasın dikkatli olun
kedilianne_ Feyzosumunannesi Bir de böyle deneyeyim. Zaten kontrol ediyorum üşümüş gibi gelirse kapatırım
kedilianne_ Lolik Bende İstnbul’dayım. Kısa kollu zıbın, ayaklarına da müslin örtü bırakıyorum ama zaten bıraktığım gibi durmuyor 😂😂
kedilianne_ Bebegimm1 O kadar yakınlıkta değil beşiği bir de bu evin camı üstten açılmıyor eski biraz, üstten açılsa keşke de hep açık bırakabilsem ama diğerlerine dikkat ediyorum. Henüz ayakta duramıyo ama nolur nolmaz bi anda her şeyi yapabiliyorlar
Makahma kedilianne_ evet canım ama terliyken üşütürse çok tehlikeli olur başka odaların camlarını açmak daha mantıklı kapıyı da açım size hava geli
Rubab_Mommy kedilianne_ Elbette açın camı yazık sıcaktan isilik olur 😕Daha kaliteli bi uyku için odanın havası temiz olmalı.Baktınız hava çok rüzgarlı yarım açın.Terlerse hastalanır ALLAH korusun
kedilianne_ Rubab_Mommy soğuk hava nemlendiricisi açıyorum ama artık o da fayda etmiyor ve evet kolları hep isilik oldu bu sefer bende kendimi kötü hissediyorum 🥺
Lolik kedilianne_ aynen öyle😄 sen aç camı bacım bakarsın teni çok soğuyor kapatırsın ya da uzun pijama falan giydirirsin he bu arada oğlum geceleri çok sık uyanır ama camları açtık açalı uyanmalar azaldı🩷🩵🤍😂
kedilianne_ Makahma Evde kedi var, o yüzden her camı açamıyorum ne yazık ki 🥺 gece yatarken kediyi odasına kapatıyorum, o şekilde sadece mutfağı açabiliyorum. Diğer odam cam açmaya müsair olmuyor. O sebeple sordum açabilir miyim diye 🥺🥺
Sorusormomm kedilianne_ terle sogu bronşit olur Allah korusun klima varsa açın kapağını yukarı kaldırın direk üstünuze uflemesn yani bende Diyarbakır dayım klima açınca kapağını yukarı kaldırıyorm bize hiç uflemiyor şu an cam açık serin gece atletle yatıyor altına uzun ince pjama giyiyo
kedilianne_ Sorusormomm Klimamız yok maalesef 🥺 Dün ara koridora odaya yukardan hava verecek şekilde vantilatör koydum öarwyi öyle bulmuştum
kedilianne_ Lolik Gece uyanmasını bıraktı ama ben terlediği için uyandırıp zıbın değiştiriyorum 🥲 Ona da zorluk bana da. Ben camı açayım 😂
dgn-adl1 kedilianne_ yaşında yaşıyorum bende yaklaşık 10 gündür canı açıp kapıyı kapatıyorum 2 gündür de vantilatör kullanıyorum beşik vantilatörün arkasında kalacak şekilde açık kalıyor 🌸
kedilianne_ dgn-adl1 Bende dün vantilatörü odaya yulardan hava verecek şekilde ara koridora koymuştum camı açsam üşür mü üşümez mi emin olamadığım için. Bugün camı deneyeyim, üşür gibi olursa vantilatöre devam ederim odaya alıp 🥲
Sorusormomm kedilianne_ beşiği yatağınızın yanına alın camı açın sıcaktan uyuyamaz sizin bebeğinizi bilmem ama oğlum sıcak olunca sağa sola kivranir ağlar durur uyumazdi doğduğundan beri sıcağı hiç sevmiyor üzerine incecik bişey de ortsem anında ayağı ile vurup atiiriyor üzerinden yazın neyse ama kışın çok zorlanıyorum sürekli üzerine açıyor kalın giyse terliyor bir defa bronşit olmuştu zaten terle soğu derken 😓