uraskoo Dbe1506 evet en sevdiği şey ve sürekli yapıyor açık bi yer görünce bıkmadan sert sekilde aç kapa yapıyor ay insan kafasına takıyor
Dbe1506 uraskoo ben bi kaç kes yanındayken yaptı yavaşça kapatıyoruz bak böyle diye gösterdim uzun bi süre yapmadı öyle şimdi bazen bana gıcıklık olsun diye yapıyor ama sizde deneyin belki anlar yapmaz yavaşça kapatırken onun elide dolapta çekmecede falan olsun ki daha net anlasın
uraskoo Nilist ay allahım okurken endişelendim allahtan açıkmış. Oğlum gibi sürekli yapıyor mu? Sürekli bi aç kapa var bizde görmesin açık bi yer direk pat küt
Nilist uraskoo yapıyor. Özellikle kapılara yapıyor. Salonun kapısı camlı birde korkuyorum. Birde çok tehlikeli bir şey öğrenmiş. Fırını açmayı. Benim mutfağım amerikan mutfak. Ben bir şeyle uğraşırken iki arada bir derede fırını açıyor. Fırının kablosunu prizden çektim.
Dbe1506 uraskoo aynı bizdede öyle kilite verdiğim parayı kendime harcasaydım faydası olurdu en azından 😂
uraskoo Nilist fırın kilidi alın ay vallahi evde cam kapı heryere kilit taktık.salon kapısı camlıydı kapıyı söktük yatak odasına taktık kdldl
Boncuk1421_ uraskoo var var açıp kapatma kavanozları çıkartıp üstü üste dizme . Çat çat kapatma artık dişlerimi sıkardım. Hiç kitlemedim hiçbirini kaldırmadım.mutfaktan odaya falan getirirdi tek tek bide onları geri götürdüm ben 😂.sonra unuttu baika şeylere sardı tabı su oynama sıvı sabun vs ama bi dönem demekki geçer bacım merak etme 😘
uraskoo Boncuk1421_ ay tehlikeli şeyleri düzenleyip açık bırakayım madem evin her köşesi dolu oldugu için illa ki ona zarar verecek şeyler oluyor. Misal yatak odasında minik şifoyer var iki çekmeceyi aynı anda açmış devrilmiş saniyede oldu allah korusun cocuklarımızı
cemilolabilirmi Evde her yer bu konuda engelliyse ondan yapıyor olabilir. Evde kilitli yerleri ona zarar verecek bir şey yoksa yavaş yavaş gevşetin açsın kapatsın illa ki söner. Bir de Montessori panoları var aç kapa yapabileceği eşyalar vs oluyor o da söndürebişir
uraskoo cemilolabilirmi evet o panoları biliyorum kendim yapmayı deneyeceğim.bardaklar aç kapa yapacagı oyuncaklaro var aslında. Çekmecelerde dolaplarda dediğiniz gibi zarar verecek şeyleri kaldırıp açık bırakacağm ama işte geçende parmagını sıkıştırdı tırnak üç ay siyah gezdi yinede yapıyor
Boncuk1421_ uraskoo bizimde öyle alamadığı bi çekmece var önemli şeyler orda durur daha yetişemiyor .bide odasında çekmece var ben onu yatağa doğru yapmıştım açar da üstüne düşer diye 1 ay önce .geçen gün açmış hepsini sıkışmış oraya mesela .yatak olmasa üstüne düşecek allah korusun .