Deletedmom_79 anneyeofdenmez otobanda seyir halinde emzirmiş insanım örtülerin de allah belasını versin. Kendilerine hayırları yok. Deli gömleği gibi bişey zaten.
ezgicenk marinelife valla bu aralar ben direk çıkarıp emziriyorum dışarı çıktığımızda tshirtümle örtüyorum üstten diğer türlü bebek çok bunaltıyor. Elbise giydiysem de müslin örtüyü kapatıyorum üstüne göğsümün öyle emziriyorum yüzünü açıyorum bebeğimin hep. Tatile gidince hiç sakınmayacağım açıkçası. Bebeğimin rahatı daha önemli.
marinelife ezgicenk ya ben de valla dün havuzdan açıp emzirdim ne yapayım yani 80 derece sıcakta çocuğa örtü mü örteyim
Beyninizikullanmakucretsizdir marinelife Bir ara post açılmıştı. Hastanede sıra beklerken şak diye memesini açıp emziren biri varmış. Kadında buraya post açıp anlatmıştı. Ortalık ana baba günü gibiydi. Burda ne olur hiç bilmiyorum, umarım araya gitmesin linçlerin gülü 🥹😄
marinelife Beyninizikullanmakucretsizdir hdkdndkd evet o postu hatırladığım için edep diyenler gelmeden dedim aşkom hdkdjjdnd kadın kalkıp emzirme odasının yerini göstermişti hatta
Yagmur_24 tekbasimabakiyorum ağzınıx bal yesin amin inşallah 3. Aydan beri böyleyiz pes etmek istemiyorum ama niye emmezsin ki
marinelife Aslicamm ndldjdkdj ya ben olsam ben de istemem dediğim gibi bi yemek keyfimiz var bırakın be 😂
Yagmur_24 marinelife sanışmanlıkta bir numara yok aslında kaç kez aldım ama o şekilde olmuyo maalesef tam ayılmadan uykuda emzirmeye çalışıyorum ama cidden normal zamanda neden emmezsin ki. Çok kahroluyorum emzirmek istiyorum ama nasip mi nedir bilöiyorum
CmreKSidar marinelife evet ya böyle yabancılar açıp direk emziriyor ya çok özeniyorum. Çocuk emzirmeyi cinsel obje olarak görmeyen zihniyette milletle yaşamak isterdim.