Mira__ enurrrrr ibon deneyin o çok güzel bayram şekeri olarak aldım bir yere gidince de avuç dolusu götürüyorum yiyorum 😂😂
Anr5155 Topisko patatesli craxı bende çok seviyordum kokusunu hala anımsaırım en sevdiğim lezzetler arasında.
Topisko Anr5155 yaa inanmıyorum. Hatırlayan biri çıktı. İlkokul daki en yakın arkadaşım bile hatirlamiyordu. Hatta bir ara acaba çocuk aklıyla hayal mi kurdum ben diye düşündüm. Siz de onaylayinca şimdi mutlu oldum. Vardı demi ve gerçekten ben çok sevmiştim. Paketini bile hatırlıyorum oatatesker vardı kahverengi bı paketti
Anr5155 enurrrrr stars şekerlere bende bayılırdım. Probis tarzı peynir kremalı bisküviler vardı,muzlu halley yakın zamanda a101 e gelmişti ama artık her yerde satılmıyor, küçük kutularda jelibon tarzı şekerlemeleri, 25 kuruşa aldığımız adı mısır cipsi olan ama kendisinin ne olduğu belli olmayan cipsleri de özlüyorum
Anr5155 [silindi] anneannem çok severdi bunu bana tembih ederdi dedenden badem kraker iste diye dedem bana alırdı anneannem yerdi 😂😂
Aaaeee [silindi] Ya ben bugün gördüm bunu aktüel ürünler aradında a101 olabilir tam emin değilim bir bakın bakalım gelecek yazıyordu. Bende çok severdim de dikkatimi ordan çekti 😊
mLyyk enurrrrr adını hatırlamıyorum ama paketin üstünde scooby doo vardı. Bir tarafı çikolata kaplı bisküviydi. Çok iyiydi tadı
Deletedmom_70 enurrrrr Stars şeker vardı sütlü meyveli Evet en sevdiğim şeker, birde sulugöz ekşi sakız, cino çikolata, uzunca yumuşak jelibon vardı en çok kolalısını severdim. Meybuz dondurma, mino adında sakız, emzikli şeker. Ah eskiler🥹