Anr5155 [silindi] anneannem çok severdi bunu bana tembih ederdi dedenden badem kraker iste diye dedem bana alırdı anneannem yerdi 😂😂
Aaaeee [silindi] Ya ben bugün gördüm bunu aktüel ürünler aradında a101 olabilir tam emin değilim bir bakın bakalım gelecek yazıyordu. Bende çok severdim de dikkatimi ordan çekti 😊
Mira__ enurrrrr ibon deneyin o çok güzel bayram şekeri olarak aldım bir yere gidince de avuç dolusu götürüyorum yiyorum 😂😂
mLyyk enurrrrr adını hatırlamıyorum ama paketin üstünde scooby doo vardı. Bir tarafı çikolata kaplı bisküviydi. Çok iyiydi tadı
Deletedmom_70 enurrrrr Stars şeker vardı sütlü meyveli Evet en sevdiğim şeker, birde sulugöz ekşi sakız, cino çikolata, uzunca yumuşak jelibon vardı en çok kolalısını severdim. Meybuz dondurma, mino adında sakız, emzikli şeker. Ah eskiler🥹
Mira__ enurrrrr yazalım sahibine tekrar yapsınlar ama ben o şekeri hatırlamıyorum ya baya uzun zaman oldu ya kddkdkd
Linlin1511 enurrrrr stars ya hepimizimin kanayan yarası. üretici firmaya mail atmış iş yerinden bir arkadaşım, artık üretimi yapılmıyor diye geri dönüş yapmışlar.
enurrrrr Linlin1511 ay artık üretiminin yapılmadığını biz de biliyoruz, üretin işte ne var. diye cevap yazardım😂