busraa61 sezeryan doğuma laf edenler keske sezeryanın ne kadar olduğunu da bilse, öyle bahsettikleri gibi ohh kolaya kaçtın, sezeryan da doğum mu? Sancı yok bişey yok vs. demekle olmuyo ! Ben 9 ay boyunca inşallah normal doğum yaparım diye dua ettim günüm geldi normal doğum olarak yatışım yapıldı suni sancı verildi 2 saat sonra açılmam 5 cm olmustu ama vücudum suni sancıya dayanamadı böbreklerimi canlı canlı sökerlermiş gibi acı duyup acıdan bağırmaya başladım, hemen suni sancıyı kestiler kendi sancım da çok fazlaydı ama gel gör ki bebeğimin kalp atışı 200lere çıktı, doktor kakasını yapmış olabilir dedi çok afedersiniz eliyle suyumu patlattı ben orda öldüm zaten.. bağırtılarımdan eşimin psikolojisi bozulmuş. Doktorun dediği gibi de kakasını yapmış bebeğim. Acil sezeryana alındım ağlaya ağlaya girdim ameliyata ve benim sezeryan korkum orda bitti bana ne dedilerse onu yaptım yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun diye.. çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucagıma.. ve sonrası başladı gaz sancıları dikiş acıları.. anlatsam bitmez neler çektim ölümlerden döndüm. Bende isterdim normal olsun ama olmadı. Ki her doğumun ayrı zorluğu var.. Şimdi söylüyorum normal doğum mu kutsal, sezeryan doğum mu yoksa ANNELİK mi?? Laf edenler bu yazımı okusun bir daha düşünsün....