Asyaveannesi04 Hava123 bebeğim için stick mustela kullanıyorum kendim içinde la roche posay tüplü olanı diğeri aşırı sıvı
Ballkizimm Asyaveannesi04 memnun musunuz la riche den. Tam ismini soylermisinz bir bakayim. Cok akiskan olmayan bir koruyucu arayisindayim suanda. Beyaz tenliyim cillerim var guneste cogaliyorlar 😄
Ebrushkaa Hava123 bebis için arıyorum bende ya siveno alacaktım içinde titanyum dioksit varmis bilemedim
dunyammm Ebrushkaa dün bende bakmıştım vegan sertifikalı doğal içerikli yazıyor hatta en temiz içerikli olarak geçiyor 🤷🏻♀️
Ayglhanvlkn Hava123 kendiniz için seda altının günrş kremine bi bakın isterseniz ben kullanıyorum çok çok iyi içeriğide iyi trendyoldan bulabilirsiniz
ipeknkizimm Bize doktor trukid diye bi krem önerdi daha önce duymamıştım. Fiyatı bence pahalı siveno daha uygun ondan almayı düşünüyorum daha almadım ☹️
Asyaveannesi04 Ballkizimm la roche posay antelios age corrent mükemmel benimde çillerim var geçen sene de kullandım baya memnun kaldım beyazlıkta bırakmıyor
merve171214 Hava123 Oğlum için geçen sene de incia kullandım bu sene de incia aldım kendim için daha almadm ama sanırım bioderma alacağım kendim için de