Hava123 Merhabalar, hem kendimiz için hemde bebekler için önerdiğiniz uygun fiyatlı güneş kremleri var mı? Güneş kremi mi daha iyi yoksa sprey mi?
Asyaveannesi04 Hava123 bebeğim için stick mustela kullanıyorum kendim içinde la roche posay tüplü olanı diğeri aşırı sıvı
Ebrushkaa Hava123 bebis için arıyorum bende ya siveno alacaktım içinde titanyum dioksit varmis bilemedim
Ayglhanvlkn Hava123 kendiniz için seda altının günrş kremine bi bakın isterseniz ben kullanıyorum çok çok iyi içeriğide iyi trendyoldan bulabilirsiniz
Ballkizimm Asyaveannesi04 memnun musunuz la riche den. Tam ismini soylermisinz bir bakayim. Cok akiskan olmayan bir koruyucu arayisindayim suanda. Beyaz tenliyim cillerim var guneste cogaliyorlar 😄
dunyammm Ebrushkaa dün bende bakmıştım vegan sertifikalı doğal içerikli yazıyor hatta en temiz içerikli olarak geçiyor 🤷🏻♀️
ipeknkizimm Bize doktor trukid diye bi krem önerdi daha önce duymamıştım. Fiyatı bence pahalı siveno daha uygun ondan almayı düşünüyorum daha almadım ☹️
Asyaveannesi04 Ballkizimm la roche posay antelios age corrent mükemmel benimde çillerim var geçen sene de kullandım baya memnun kaldım beyazlıkta bırakmıyor