Feza4554 Bu marka çook iyi dediğiniz beyaz eşya tencere tava blender seti felan ben hiç anlamam o yüzden size sorayım dedim şimdiden teşekkür ederim
Melis1706 Feza4554 elektronik esyalar sans isi herseyimi beko aldim ben ama 2,5 ay sonra buzdolabinin motor yanmis yenisini getirdiler digerlerinde birsey yasamadim.blender setini instagramdan kazandim fakir marka valla saglam cikti 5 yildir kullaniyorum.tencere tavalar bernardo ama sonra pandemiden batti benim aldigim yer sadece sahis uzerine acilan yer devam ediyormus.
Aksmom Feza4554 beyaz eşya ve küçük ev aletlerim bekodan çok memnunum, tencere tava hisar ondan da çok memnunum, yemek takımlarında kütahya, güral, porland kullanıyorum hepsi çok kaliteli
Feyzosumunannesi Feza4554 korkmazn küçük ev aletleri den uzak dur da ne alırsan al.ne çaycı ne kahve makinesi ikiside o kadar kotu çıktı ki sansmidir hepsi mioyle anlamadım
Feza4554 Aksmom Feyzosumunannesi Ogulluana Teomom1 mobesebesir durukusunannesi_ Barlas0922 Tatlican Oburiks Feyzosumunannesi Dolores B1elf Tubaucak Asilinannesiiiii Emrhn22 -Delibal Ysfmt Nilkusumm çok teşekkür ederim ünerileriniz için çok sağolun❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹
Barlas0922 Feyzosumunannesi Hadi ya benim herşeyin korkmaz 3 yildir bişey olmadı masallah. Ama elektronikler şans isi
Eminekat Feyzosumunannesi hayır xans işi değil kesinlikle berbat ötesi çaycı ve kahvesi hemen bozuldu kahve makinem ve nirdaha olmadı
Teomom1 Feza4554 küçük ev aletleri alırken Karaca’dan da uzak durun. 3 senedir evliyim neredeyse hepsi bozuldu.
mobesebesir Feza4554 bulaşık makinesi buzdolabı Samsung memnunum tekstil olarak ozdilekten memnunum blender setim arcelik kahve makinem korkmaz güzel caycim da korkmaz ama sevemedim çayını çelik setim emsan telle cifle kullan çok güzel yemek misafir yemek takımım emsan günlük Kütahya porselen onlar da güzel çamaşır makinem Samsung pek memnun değilim
durukusunannesi_ Feza4554 ben Karaca küçük ev aletlerinden memnunum tost makinası blender seti katı meyve sıkacağı olarak set almıştım. Ama tencerelerinden memnun kalmadım hem lekeli kalıyor hem kulpları yandı gitti. Beyaz eşya bence Bosch güzel.
Feyzosumunannesi Barlas0922 Hiç sevmiyorum.caycisi çayı soğutuyor her dakika gelip altına basıyorum kaynatsin diye kahve makinasi desen 2 kere çalışmadı yaptirdik köpüksüz kahve yapıyor rose gold olan benimki
Tatlican Feza4554 Daha uygun fiyatli diye vestel sakin sakin tercih etme .6yillik evliyim buzdolap bozuldu yeni aldik camasir makineside bozuldu onuda arcelikten memnunum herseyim arcelik
Oburiks Feza4554 tencerelerim aryilzdiz beyaz esyam bulaşık makinesi bosch kendim aldım çamaşır ve buzdolabı arcelik eşimi bekarken aldığı hepsi firin altus hepsi çok iyi kullanıyorum ama şans işi tabi ev değişince sadece fırını değiştirmeyi düşünüyorum
Dolores Feza4554 beyaz eşya : bosch ya da Siemens. Tencere tava : fissler tefal aryıldız emsan olabilir. Döküm olacaksa : lava Mutfak elektronik eşyaları tefal veya philips Diye tavsiye etmek istiyorum Ek olarak; Karaca ve korkmaz hiçbir şey almayın çöp oluyor
B1elf Feza4554 korkmaz genelde iyi olmuyor sans isi gerci 🤣 benim kucuk ev aletleri arzum utu arcelik kazanli utu beyaz esya tv de arcelik
Tubaucak Beyaz esyalarim 3 parca siemens . Kucuk ev aletlerim fakir. Supurgemden asiri memnunum. Onun disinda yemek takimim kutahya porselen . Gundeligimde kutahya. Baska ne varrr ? Tencerelerim granit olanlar tac memnun degilim . Çelik olanlar hisar cok memnunum. Yemek kasik catalim da hisar. Gundelik catal kasiklar markasiz ucuzluktan aldiklarim.
Asilinannesiiiii Feza4554 Beyaz esyalarim Beko. Özellikle blendiri çok iyi. Beş yıldır kullanıyorum sıkıntı olmadi. Mutfak için Emsan ve korkmaz aldım. Kararma vs. Olmadı.
Emrhn22 Feza4554 tek bir markaya odaklanmayın bence her markanın farklı kategoride güzel ürünleri oluyor. Bence Beyaz eşya bosch ya da siemens Tost makinası tefal ya da korkmaz, blender set tefal Kahve makinası arçelik Çelik tencere korkmaz, granite örnek bulamadım Tavalar tefal Çatal bıçak seti nehir jumbo olabilir
Ysfmt Feza4554 beyaz eşya: Bosch Tencere yemek takımı vs.(çeyiz seti):Pierre cardin Blender:tefal Mobilya:bellona Nevresim takımı:taç Çayci:Arçelik Bunlar benim alıp memnun kaldıklarım aklıma gelenler nacizane