Ogibuse gamzesameturkoz eğer doktorunuz probiyotik vermediyse danışın kullanın biz probiyotiğe başlayınca azaldı ve bitti gaz problemi onun öncesinde denemediğim şey kalmadı valla 2.5 aylık olduk gazını kendi çıkarıyor ıkınmaları bitti
Yeniannis_ Poyrazsmomm merhaba bizde 46 günlüğüz Gündüzleri ve akşamları uyurken kaç saatte bir kalkıyor ?
Poyrazsmomm Yeniannis_ Bugun kac kere kalktı sayamadım bile..Gece 6-7 kere uyaniyor bazen hic uyumuyor.Hele 5-6 gun once ne olmustu ogluma bilmiyorum ne gece ne gunduz uyumuyordu psikolojim bozulacaktı.
Yeniannis_ Poyrazsmomm gecede bizim öyleydi kaç saat uyanıktı gözleri kızardı ama hala uyumadı. Sabah 8 de uyudu ama bende delirdim en sonunda
gamzesameturkoz Poyrazsmomm ay onu bende bugün yaşadım. Sabah 7 den beri ayaktaydı oğlum 5 dk uyuyor sonra uyanıyordu. İkindin 1 saat uyudu sonra geri uyandı şimdi hala uyanık
Ogibuse gamzesameturkoz galiba öyle ben başka bişey kullandım ama doktorum verdi şişenin yarısında düzene girdi akşamları ver rahat uyusun bari demişti
Poyrazsmomm gamzesameturkoz şuan öylesine sallıyorum onu belki uyur diye..ne yapacağımı şaşırdım 👩🏼🦱
gamzesameturkoz niHanzade inşallah ya valla kafayı yiycem artık şimdi bile deliriyor yavaştan yavaştan 😢
niHanzade gamzesameturkoz vesvese verecek çok kişi var ama göreceksiniz, hiç kolik gazlı kalan bebek var mı boşuna kendinizi sıkmayın akışına bırakın ☺