O1Anne Hanımlar tesettürlü bir bayanım Didim’e veya kuş adasına tatile gitmeyi düşünüyoruz ilk defa gidiceğimiz içinde pek oraları tanımıyoruz giden arkadaşlara soruyorum sakin kalabalık olmayan yerrler varmı 🙃
Tuba_engn O1Anne Koyları gezmeniz lazım. Bayramdan dolayı bir yoğunluk olmaya başladı. Aydının kendi halkıda adayı kullandıkları için maalesef yoğun. Genelde Sevgi plajina gidiyoruz kamp şeklinde. Kapalı olmasanız da sıkıntı yok herkes kendi halinde.
Biz3kisiyiz_ O1Anne gençken gittiğim için hep altınkuma falan giderdik 🙈 tam curcuna ayy şimdi asla gitmem 😂 bu arada biraz uzak ama İzmir tarafına giderseniz Özdere falan var sakin oluyor genelde
O1Anne Mtbuaaa ben Aydın’da yaşıyorum kuş adası ve Didim tatil yerleri yakın ama sakin yerler istiyorum
Uffsananebeslk O1Anne Cok gezmemistik otele gitmiştik o zamanlar da otelden pek cıkmazdık otel olarak güzeldi
Tuba_engn O1Anne Bende aydında yaşıyorum ( yeni yerleştik diyelim). Dediğim gibi haftasonu ise sevgi plaji ya da güzel çamlıya gidiyoruz. Cuma akşamından kamp kuruyoruz.
Bebekcino O1Anne didimi çok bilmiyorum ama kuş adasına her sene 1 gün gideriz yol üstü hep çok kalabalık ve biz orda girebilicek güzel bir deniz göremedik hep bulanıktı suyu , didimin denizi çok güzeldi
Bussssra O1Anne diğer plajlara nazaran Yeşilkenti bilen daha azdır.Suyu berrak soğuk ve kumlu çok güzel.Tavsiye ederim ama eskisi kadar sakin değil artık.Sabah 7-8 arası buz gibi tertemiz ve sakin oluyor kesin gidin derim.Yesilkent🎀
alya00 Bussssra artık orası da çok kalabalık tabi Altınkum kadar kalabalık değil orası ayrı. Bebek olmadan önce Altınkum beach lere tavsiye ederdim ama bebekten sonra sessiz yerler tercihimiz. Biz martı koyuna gidiyoruz
Bsyhn Didim’de yaşayan biri olarak bayram boyunca sakin bir yer bulmaniz imkansız gibi. Biz bayramda dışarı çıkmayı planliyanlardaniz. Yesilkent de oturan biri olarak söylüyorum sitenin sahili bile kalabalıktı bugün. Bayramlarda hep böyle oluyor zaten
yagmuraltintas O1Anne akbük sahte cennet aile plajı oluyor kadınlar ayrı erkekler ayrı giriyor düşünürseniz 😇