Oburiks Cylnmiray ortopedi doktoru bu ilacı çıkarmış neyine güvenip te alacaksınız merak ettim onun yerine karadut ozu Zühre ana macunu var bilindik şeyler varken neden fenomenlerin çıkardığı saçma sapan şeylere para dökesiniz
ZeynepOzcan Oburiks ortopedi doktoru bu ilacı çıkarmış neyine güvenip te alacaksınız Sonuna kadar katılıyorum
Cylnmiray Oburiks trendyolda en çok satanlarda karşıma çıktı da yorumlarda da pozitif şeyler yazıyordu. Ama emin olmadığımdan zaten sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim yanıtınız için . Peki siz zuhre ana macunu kullandınız mı kullaniyorsaniz memnun musunuz iştah faydası olur mu ki Oburiks
aselkus_09 Oburiks Zühre ana macununu kim çıkarmış peki. O hangi dalda doktormuş? Özlem Öz ve ailesini hiç sevmem ama bu yorumunuzu mantıklı bulmadım. Zühre ana markasının bilindik olmasının en büyük sebebi parayla fenomenlerle işbirliği yapmasidir
Oburiks Cylnmiray ben kullanmadım ama etrafımda kullanan çok var ve faydasını görüyorlar doktora da danisabilirsiniz belki başka şeyler önerir benim çocuğum henüz 8.5 aylık bunlar bize erken şimdilik
Teachermom8 Cylnmiray whatsapp grupları kurdurup sahte alınma yapıyorlar sonra ürün öne çıkıyor. Kesinlikle almayın.Fenomenlerim yaptığı hiçbir şeye güven olmaz
Oburiks aselkus_09 zuhre ana macunu 2005 yılından beri var evet belki son zamanlarda fenomenler tarafından şişirilmiş olabilir ama uzun yıllardır olan bisey
livanurvealpinannesi61 aselkus_09 çevrem de çoğu kişi Zühre ana macun kullanıyor yalnız dediğiniz gibi olsa kullanmazlardı herhalde.
ipeek0807 Benim oğlum da çok yemez 11 buçuk aylık hep öyleydi ama emziriyorum onun etkili olduğunu düşünüyorum bu konuda kilosu iyiyse bence çok da zorlamayın her öğün 5 kaşık yese mesela doyuyorduk belki ya da onun sevdiği yemekleri yapın sadece bir süre
ipeek0807 ipeek0807 bende ne yapsam çöpe gidiyor inanın hayal kırıklığına uğruyorum ama yapacak bişey yok zorla da yemiyorlar
Cylnmiray ipeek0807 zorlamak zaten mümkün değil ağzını kilit yapıyor maalesef yediği çok bisiy yok sürekli yapınca onlardanda bıkacak bu gidişle. Meyve yemeyen çocuk mu olur. şaşkınım . Emzirmeyi de beceremedim zaten .sağarak besliyorum oradan doyuyor galiba kilosu fena değil . Öğün süresini uzattım ama gene fayda etmedi .
Cylnmiray Oburiks teşekkür ederim doktoruma danışacagim . Allah uzun sağlıklı uzun ömür versin sizlerede
Mamimomm Cylnmiray kesinlikle almayın o yorumlarada güvenmeyin trend yoldaki yorumları parayla yaptırıyolar hatta bunun kanıtlarıda var fenomenlere de kulak asmayın benim arkadaşımın çocuğu bu macun yüzünden neredeyse ölüyordu
Cylnmiray Mamimomm ayy ne kadar üzücü bi durum geçmiş olsun . Böyle gıda ürünlerini iyi araştırmak lazım .şuan vazgeçtim zaten biraz daha sabredeyim belki zamanla açılır dişleri çıktıkça
Seymaemre-asya34 Mamimomm oluyrdu derken nasıl yani biraz daha açıklar msn ona göre davranalım bilelim
Berram Cylnmiray sizi o akdar ıyı anlıyorum kı 15 aylık bı kızım var 7.5 kıloda kaldı yemıyor kesınlkle agzını acmıyo besleyemıyırm bende emzıremedım hıcbsy yemıyo ne meyve ne baska bsey gelısme buyume gerılıgı oldu cok caresızım
muratnannsi livanurvealpinannesi61 nasl kullaniyolarlar hayret ediyorum hele de bebek için asla kullanmam.ne olduğu belli olmayan insanlar urun çıkarıyor .asla güvenip kullanamazdm hele de bebegime
livanurvealpinannesi61 Cylnmiray ben babybomb ve og Kids vitamin macun kullanıyorum memnunum. Kullanan herkeste memnun. Organik ürün ikisi de
livanurvealpinannesi61 Oburiks içeriğini bilmeden fikir söylüyorsunuz o yüzden söyledim zararlı olsa o kadar anne neden çocuğuna yedirsin ki
Oburiks livanurvealpinannesi61 bilmedikleri için olabilir mi ben önermiyorum kimseye öneren ve kullanan insanlara da saygı duyuyorum
livanurvealpinannesi61 Oburiks üzerine yazıyor içinde ne olduğu zaten içerik bilgisi de paylaşmışlar kullanmadığınız şeyi öneremezsiniz ki kullanan kişiler de çok memnun hiçbir annenin çocuğuna bişey olmadığına göre bir zararı olmamış demekki ben onu demek istedim içinde ki şeyleri araştırdım sağlığa Bi zararı yok tabi isteyen kullanır o ayrı birşey. Ama anneler memnun olmasa önermez yani.