ikizannesi000 masallah size. Sicak tutuyorum. Gaz problemi var yoğun bakımda böyle birsey yoktu eve geldi başladı mama ve anne sütü beraber gidiyoruz ama sütüm çok çok az sagdigim zaman 2 seker kaşığı kadar geliyor ama bebeğim emdiği zaman ki ni bilmiyorum. Mama ile beraber gidiyoruz.
Aklıma takılan şey şu. Yoğun bakımda ışık tedavisi gordu sariligi geçti dendi 22 sinde kontrole gittiğimde sarilik ölçümü yapıldı bir cihaz ile derecesi 10 çıktı. Haftasına göre üst sınır 14 dendi 2 hafta sonra gelin kontrole dedi korkulacak birsey var mıdır sizce ? Sarilik geçmeden taburcu mu olduk biz şimdi? Ve hepatit b aşısı da yapıldı tekrarlayan sarilik diye birsey mi var? Ben esim annem bakıyoruz bebege vücuduna sarilik görmüyoruz.
Sadece mama ile beslemek kötü mü ? Yoğun bakımda iken sütüm kesildi bi sebepten çok üzüldüm. Hemşire hanım biz.mama takviyesi yapıyoruz üzülme demişti.
Ozel hastanede tek bir doktor kontrolünde olmak daha iyi değil mi ? Suan için devlete götürüyorum ve her gittiğimde farklı kişi ile muhatap oluyorum ve hepsi farklı birsey söylüyor
Gaz problemi var zeytinyagi verin dediler kasık ucu ile sabah akşam pek fayda etmedi mamasına karıştiriyordum. Ama şimdi bitkisel damla verdiler çok şükür kakasını yapmaya başladı o an rahat ama 2 saat sonra tekrar sancilaniyor huzursuz oluyor baya bu normal mi