Sorusormomm Topisko kız buldum arama yerine toprak yaz çıkıyor altlara in çıkıyor Deva1 diye biri postu açan ama en son 2022 de girmiş bidaha girmemiş uğramamış burya sonuca ulaşamamış adam duruldu bir iki defa gördük toprak getirirken falan yazmis
bohemianmom Belki sadece kedileri vardır ona kum olarak alıyorlardır ay 😂 Malum kedi kumu artık çok pahalı 😂😂
gecekusu_- Topisko şimdi karşıma çıktı çıkmaz olaydı korktum 😂 polis hala bir şey yapmamış biri o kişiye sormuş abi bu ne hayırdır sürekli eve toprak giriyor vs gibisinden adam da terasa bahçe yaptım demiş
Huma_kus34 Topisko bu olay bir sonuca varmıştı ortada kalmadı ama tam olarak hatırlamıyorum uzuerınden baya geçti hatta okuduktan sonra şaşırmıştım
bohemianmom Topisko E yani benim bile bazen aklıma geliyor yani bakıyorum kum olmuş 150 küsür hele kristal kum alacaksan oh 😂
Topisko Uffsananebeslk @Deletedmom_54 bu kişinin postuydu. Şükür buldum yeni.bakabilirsiz. baya sürükleyici bir konuydu
Uffsananebeslk marinelife Evet herkes sormus ama konuyla ilgili açıklama bulamadım bulsaydım seni etiketlicektim :)