Mavi1602 Herşey geçici bir süreç kendinizi yipratmayin erkek çocuğu gerçekten çok zor Allah canlarına sağlık versin. 4 buçuk yaşında oğlum istedigi olmayınca kendini yere atıp krizlre hiç girmedi ama ağlıyordu hala aynı gerçi zaman zaman..sabirla kararirinizin arkasında durun ve asla vazgeçmeyin.pes edecektir. Küçüklüğünden beri uyguladığım en iyi taktik ilgisini çekecek şeyler sunup odak noktasını dağıtmak oldu. Vurma ısırma huyları da var .ısırma huyu arkadaşlarına karşı var ama zarar görmediği sürece veya çok darlanmadigi sürece asla yapmaz savunma kalkanı gibi bişey onda.vurma huyu istediği olmadığında bana veya babasına da yapar ama ısrarla ona nedenlerini açıklarım durulur. bence oğlunuz dikkat çekmeyi seviyor ve istiyor. Böyle cocuklarda sınır problemi var kendi oglum içinde söylüyorum.ogretmeni de demişti sınırlarini öğretin istikrarlı olun diye uyguladım direndim ve çoğunluk olarak düzeldi. Sizi anlıyorum çok yıpratıcı bı süreç. Okul çok iyi geliyor toplum içinde yaşamayı ve davranışları öğreniyorlar orda bizim gibi ana yüreği olmuyor her Zaman 😃