MelekAcar merhaba melek hanım. Öncelikşe Allah yardımcınız olwun gerçekten çok zor bir durum. Kızım doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ve stresten sütüm gelmedi bende aynı şeyi düşünüp arkadaşımdan süt almak istemiştim. Doktorum şiddetle karşı çıktı, ‘bana söylemeden yapan bir aile var ve bebeği çok daha kötü duruma düştü’ demişti. Her annenin sütü bebeğine özel formüle oluyor. Mesela benim bebeğim grip ise memeden grip virüsleri bünyeme geçiyor ve sütüm grip antikorlu olarak bebeğe gidiyor. Bu durumun şöyle bir etkisi var; eğer vereceğiniz kişinin bebeğinde sizin bebeğinizin bağışıklığı olmayan bir hastalık, ağız içinde bakteri, diş çıkarıyor ve ve diş etlerinde varsa eğer mikrobik bir sorun hatta ek gıda alıyorsa ağzında kalan gıdanın fermante olmuş hali bile süte geçse o zaman tek sorun bebeğinizin kilosu değil Allah korusun yoğun bakımlık hastalıklar olur. Bir sürü sağlık sorunu yaşadım bende, bebeğimde. Çok da ağladım sızladım ama inanın bir yerden sonra Allah a bıraktım dedim herşey olacağına varacak. İşteo zaman herşey yoluna girdi. Memeniz tamamen kurduysa bile 2 saatte bir sağım yapmayı deneyin. Açılma şansı var. Hatta emzik nitetine meme verin eğer boş da olsa bebek çekerse iyi olur. Bu sırada bebeğinize ek gıda destekli gidin. İlla ki seveceği birşey bulursunuz. 6 ay şart değil ek gıda için.böyle durumlarda erken başlanıyor. Tekrar çok geçmiş olsun. Sizi kalpten anlıyorum. Allahtan size sabır, güç, sağlık vermesini diliyorum. Anneler bir şekilde halleder. Sizde kendinize inanın, bu da geçecek. Sevgiler ve kocaman sarılma ile iyi akşamlar.