Mommy_Bird Ebru-46 öyle mi diyorsun canım valla denicem ama o dolgular zamanla eriyince iyice çöker mi yüzüm ondan korkuyorum 😦 😂
Aynenkanka Mommy_Bird dudak ve nazolabial yaptırmıştım hamilelikten önce ilk yapılışı çok uzun kalmıyor 2 ay kadar kalıyor sonra bir daha yaptırınca daha uzun kalıyor
Mommy_Bird Aynenkanka peki bi kes yaptırıp birdaha yaptırmayınca en kötü ihtimal kendi yüzün gibi mi görünüyor yoksa daha fazla mı çöküyor
AylakMatmazel Ben de düşünüyorum bakalım bayramdan sonra. Şurda durayım da yaptırınca güncellerseniz kaçırmayım.
Aynenkanka Mommy_Bird cilt yapınıza göre değişir bence herkeste aynı olmuyor dolgu olayı kimisinde 1 ayda erir kimisi 4 ay kullanır yani değişken bir şey
Rez Mommy_Bird elbette tekrarını ister , zamanla yüze göre eriyor, maks 1,5 yıl diyorlar yanılmıyorlar benim ki 9. Ayda indi gibi farkediyorum şimdi
Rez Mommy_Bird evet evet dediğim gibi yüze göre de değişir kalıcılığı e bakıma göre de tabi , aşırı sıcak soğuk olmaması lazım, ne biliyim hamam gibi daha da artar kalıcılığı
Rez Mommy_Bird 9 ay önceydi benim , 4 bin tl yaptırmıştım tabi her gün zamlandığı için, fiyatları normal kabul ediyorum artık