Mommy_Bird Kızlar merhaba uzun zamandır yüzüme dolgu istiyorum yüzüm zayıflayınca çöktü yarına randevu aldım ama hala çok kararsızım bi kere yaptırınca sürekli yaptırmak gerekiyor mu yaptıran ve memnun kalan kalmayan bi bakabilir mi
Aynenkanka Mommy_Bird dudak ve nazolabial yaptırmıştım hamilelikten önce ilk yapılışı çok uzun kalmıyor 2 ay kadar kalıyor sonra bir daha yaptırınca daha uzun kalıyor
Rez Mommy_Bird elbette tekrarını ister , zamanla yüze göre eriyor, maks 1,5 yıl diyorlar yanılmıyorlar benim ki 9. Ayda indi gibi farkediyorum şimdi
KahveliVera Mommy_Bird doktorun çok önemli bu konuda teyzem yaptırmıştı alnına alnı çöktü dudaklarına yaptırdı çok kötü oldu bu biraz doktorla ve yerle alakalı bir durum şuan kız kardeşim çenesine dolgu yaptırdı öyle güzel öyle doğal duruyor ki tabi ben o zümreden değilim 😬😅
ezgicenk Mommy_Bird nazobial yaptırmayın sakın yüz öne doğru ördekleşiyor. Onun yerine elmacıklara yapıp kaldırsın yanakları nazobial düzelecektir zaten.
Metehan45 Benim yüzüm zayıftı bekarken yaptırmıştım nazolabial ve elmacıklarıma çok az yaptırmıştım ben sevmiştim açıkçası özellikle nazolabial dolgudan çok memnun kalmıştım
Mommy_Bird Metehan45 çok fazla değişiyor mu yüz canım ben ne yaptım der miyim yada dışarda gören değişiklik olduğunu anlıyor mu
Mommy_Bird Metehan45 ve birde yeniletmek gerekiyor mu canım mesela sen şimdi tekrar yaptırma gereği hissediyor musun eski halinden kötü oluyor mu yüzün o dolgu eridikçe
Metehan45 Mommy_Bird benimkini biraz kilo almışsın der gibi baktı bi kaç kişi öyle çok dikkatli bakılması lazım ama bi daha çok kötü olmadı yüzüm ama evlenince kilo aldım birazcık daha iyi oldu tabi bi daha yaptırmadım
iperir_bul Mommy_Bird ben yeni göz altı ışık dolgusu yaptırdım memnunum. Göz altlarım çukur ve çöküktü. Hep uykusuz ve yorgun görüntüm vardı yüzümde o ifadem gitti. Dışardan bakınca anlaşılmıyor çok belli değil gibi ama ben aynaya bakınca mutlu oluyorum. İnşallah sizde memnun kalırsınız ve yaptırın ya öz güveni artıyor insanın
Mommy_Bird Metehan45 güvenilir bir yer canım doğallıktan yana bi dr o yüzden biraz içim rahat ama 3 ml de fazla gibi geldi bana sanki
Ebru-46 Mommy_Bird nerde yaptıracaksınız acaba bende düşünmüyor değilim biraz yüzüm dolsun istiyorum zayıfladıkça ve yaş ilerledikçe yüzüm çökmüş hissediyorum
Mommy_Bird Ebru-46 adanadayım canım dr buket Şenkaya gittim doğallıktan yana bi dr olduğu içinde risk aldım galiba bende aynı şekilde yüzüm çöktükçe sinirim bozuluyor
Ays0 Mommy_Bird ben de Adanadayım aslında çene ucu dolgusu istiyorum ama burayı hala tam Bilmiyorum bahsettiğiniz doktor nerede semt olarak? Kalıcılık süresi söyledi mi