Semihbebek1 bebeğiniz daha çok küçük, siz de sakin olun. Memenizden gelen sütü, biberondaki mama gibi göremediğimiz için içimiz rahat etmiypr ama sürpriizzzz memedeki sütümüzü asla göremiycez :) neneğiöizin idrar sıklığını, çişli bezlerini, huzurlu olup olmadığını, keyfini, kilo alımını takip ederek bunu bileceğiz sadece. Açıkçası ben meme reddi yaşamamak adına sütümün azaldığını düşündüğümde (ki azalmıştı bebeğim kilo vermişti) emzirme danışmanlığı aldım. İyi bir danışmandan iyi bir emxirme danışmanlığı alırsanız cayır cayır emzirirsiniz bence :)) ben acayip bilgiler öğrendim :)) mama desteği bizim de var ama o kadar az ki sağolsun danışmanımız, hastanede dopumda atanan doktora kalsa bugün ben emzirmiyordum çünkü bana dedi ki kilo vermiş, bu çocuk aç, biraz emzir ardından biberon ile mama ver :)) ilk gün yaptım da hatta iki gün ama sonra dedim bu böyle olmamalı bunun bir çözümü olmalı çünkü emzirmeyi çok istiyorum. Varmış. )) Öyle doktor diye her dediği doğru değilmiş doktorun. )) Ki ben bir pediatrsitten (yine çocuk doktorundan yani) emzirme eğitimi aldım ki hala bebeğimin doktoru kendisi.. emme ile ilgili bence çözülmeyecek durum yok :)