Yasemin9 Kemik suyuna başlayacağımda her gün kullanmalımıyım nelere katmalıyım tavsiye ve önerilerinizi alabilir miyim 6,5 aylığız doktorumuz başlayabilirsin dedi
MimarAnne0 Yasemin9 bir şey katmana gerek yok canım ben sadece ilikli kemiği altı kısık bir şekilde pişirdim 8 saat zaten ilik et falan hepsi ayrılıyor sonra süzdüm suyunu ki kemik falan kalmasın kalan etleri de suyuna koyup blenderdan geçirip buz poşetine doldurdum çorbalarında kullanıyorum
Beraninannesii Yasemin9 Genellikle tüm corbalarina sebze yemeklerine vs. Koyuyorum ben onu koymazsam yemiyor bile ☺️
Yasemin9 MimarAnne0 ben sadece suyunu kullanacaktım blendirdan geçirmek aklıma gelmedi daha yutamaz diye o da mantıklı
Jfkskskdn MimarAnne0 üstündeki yağı atıyor musunuz onu da kullanıyor musunuz ben bir kere yaptım dondurdum çok fazla yağ çıktı üstünde kullandık ama biraz midemi bulandirdi benim faydalı birşey mi o yağ kullanmadan olur mu
Yasemin9 Beraninannesii tad veriyor ne güzel yaa ☺️çokta faydalı biz daha yeni başlıyoruz bakalım bebeğinizin gelişimi açısından nasıl görüyorsunuz faydasını belli ediyor mu bişeylerde
Yasemin9 Beraninannesii çok iyi yaa benim oğlum 6,5 aylık şu an 6 aylıkken kontrole gitmiştik kilosu 8 kiloydu boyu 64.7 cm çıktı boyu birazdık kısa geldi bana ben biraz boyuna etki etsin istiyorum açıkçası
Beraninannesii Yasemin9 Benim oğlum çarpık ayak sendromlu işte uzun süre ayakları alçıda kaldı sonrasında operasyon geçirdi bağları kasları çok zayıfti ben onun için her yemeğine koydum guclensin diye ☺️ Sanırım fiziksel olarakta az da olsa faydası var ☺️
Beraninannesii Yasemin9 Yaa nasıl denk geldik☺️ Siz biliyorsunuz zaten süreci ☺️ İşte yasadigimiz şeyler kolay değil bebeklerimiz için ben kuvvetlensin diye hep koyuyorum. 🤗🥰
Yasemin9 Beraninannesii bilmezmişim hemde detayı detayına yorucu ve zor bir süreç ama çok olumlu güzel sonuçlarımız oluyor çok şükür ee siz yaşına gelmişsiniz ne güzel yaa bende bir an önce gelsek diye bakıyorum 🥰🥰🥰
Beraninannesii Yasemin9 Zaman o kadar hızlı ki ne ara yaşına geldi ben anlamadım 😅 2 gün önce tedavinin 3.cu aşamasına geçtik artık gündüzleri ters bot giyiyor geceleri ortez kullanıyoruz ay böylesi çok güzelmis çocuğum biraz da olsun rahat etti 🥰🥰