Hayatbanavaykikivayvay Aselinna kinasinlar. Bir sey hayirsa hayirdir. Cocugum 26 aylik geçen kaynanam baktim bardakta cay sogutuyor. Ne icin dedim cocuga vercem dedi. Ne munasebet tabiki veremezsin cayin cocuk için bir faydasi yok dedim konu kapandi. Annesi sensin isteyen kınayabilir
Busraata33 Aselinna 2,5yaşında hiç vermedim yani ne gerek varki çay içmesine zaten istemiyorda.İçmesini istemediğimiz içecekleri bile porselen kupaya koyuyoruz kahve yada çay diyoruz
Zeliff Aselinna tam iki buçuk yaşında daha vermedim. İlk zamanlar isterdi annem bak sıcak büyükler içiyor bunu dedim öyle kaldı. Çay, kahve, kola gibi içecekleri sadece büyükler içer sanıyor 😅
Gamzeliff Aselinna ay nerelisin canm aslen bende aslen amasyaliyim çaya çok düşkünler beni de kesin böyle darlarlar çay hassas noktamız.😅🙈
Dlk55blt-rdvn Aselinna seni çok iyi anlıyorum insanın içindi bulunduğu ortam bazen tepkilerine engel oluyor olulturuluyor
Gamzeliff Aselinna ahahah aynı aynı canm ha tokat ha Amasya valla direk anladm ya bizim oralı,ya Erzurumludur diye🙈😅
sadekahve_bitter Aselinna tanımda içmeyin çay içmenin bi faydası yok oğlum 12 yaşında ilk kez geçen sene tadına baktı
Busee23 Aselinna 26 aylık ve vermiyorum vermeyide düşünmüyorum babanesi vermeye çalıştı hayır veremezsin dedim birdaha da vermedi faydasız birşey niye içsin ki kızım
Busee23 Aselinna asla gelemem böyle şeylere onların çocuğumu sen annesinin en iyisini sen bilirsin bırak isteyen kırılsın
P2044 Aselinna 19 aylık daha tadını bile bilmiyor hatta hazır meyve suları da dahil olmak üzere … Çayın ne faydası var ki gereksiz birşey sonuçta bir bebek gereksinimi olduğunu sanmıyorum canım ee faydası olmayan seyle de midesini işgal etmeye de gerek yok bence …🌸
Aselinna P2044 bencede ah keşke sorumlu olmasalar eşimle hemen kötü oluyoruz çok dediğim dedik insanlar