Kdkdkkdk 2 aylık ve 20 aylık bebekle tatile çıkılır mı çok mu zor olur gidenleriniz var mı ve önerebileceğiniz yerler
AngelMotherr Kdkdkkdk iyi cesaret vallahi benimki 20 aylik olcak asla dur bilmez oyuzden gitmem ben 😒
hayalperest2310 Kdkdkkdk 2 ay 20 günlük bu sene düşünmüyorum bile ilk bebeğimiz evde zor baş edebiliyorum tatili bana zehir eder evimde kalırım seneye inşallah 😂😂😂
Sebusebu Kdkdkkdk olur canım niye olmasın. Oturmuş belli düzenin var ise sorun yaşamazsın. Ben kızım 4 aylıkken, 8 aylıkken ve 1 yasındayken gitmiştim otel tatiline. Rahattı yani sorun yaşamadım. Zaten 2 aylık bebek en rahat dönemi. Yatıyo devamlı 😂🤭
Bebekcino 2 aylık bebekle nasıl olur bilmem ama 4 aylık kızımla annem ve babamı da götürdük bebek güneşte cok duramıyor uyku zamanı oluyor hep dönüşümlü olarak gittik denize havuza yemeğe vs tek eşimle olsam mümkün değil ozaman tek takılmak gerekirdi
Kdkdkkdk AngelMotherr malesef o kadar şanssızım ki ama çok şükür bebeklerim öyle çok yaramaz değiller eşimde yardımcı oluyor çok şükür