Zlhaanne Bana bı deli cesaret geldi oğlum 2 hafta sonra 1 yaşında olacak bu aralar 2. Çocuğu yapmak istiyorum 2 si bir büyüsün istiyorum çünkü tahammülüm kalmıyor yaş gidiyor oğlumda tek büyüsün istemiyorum benim gibi olan var mı zor oluyor mu
hilalella Zlhaanne büyük kızım 17 aylık küçük kızım 3 buçuk ilk 2 buçuk ay huniyi takmıştım şimdi yavaş yavaş çıkardım 😂
midekoruyucu Zlhaanne valla bak ben kimi tanıdıysam ya 2.yi hiç yapmican ya da peşpeşe yapcan diyor. Araya zaman girince bakması daha zor oluyormuş. Tam dinlenicem diyosun tekrar sarbaşa oluyor diyorlar. Kendinize güveniniz varsa maddi manevi yıpranmam diyorsanız yapın gitsin 😁 ben geldim 32 yaşına kızım 2 yaşında. Şimdiden kafam kaldırmıyor. İstemiyorum mesela 2.yi
Alinealoneee midekoruyucu benimde ikisinin arasında 2 yaş var beraber büyüdüler zor olmadı mı oldu ama aştık biri 4 diğeri 2 yaşında su gibi akıyor zaman şimdi Arkadaşlar ilerde de peş peşe okula gittiği zaman yoldaş olurlar
Zlhaanne midekoruyucu ya bende öyle diyorum yaşım genç olsa oğlum 4-5 yaş olunca 2.yi yapardım ama bende 31 yaşındayım tahammül kalmıyor
Ayazinannesiseyda midekoruyucu sizinle aynıyız yaşlarımı cocuklarimiz. Ben de 2. Meselesini çok düşünüyorum ya kardeşim olsun istiyorum bir yandan da kendime güvenmiyorum 2. Cocuk demek iyice ebe hapis olmak kafayı tirlatnak demek. Bu yıl sonu ne güzel kreşe de verilemez yarım gün hayallerimi gerçekleştiricem yüzme spor keyif :)) ana çevrem de o rahatlığı görürsen daha yapmazsın diyo çok karışığım
Mustafayigitvebeytugannesi Zlhaanne 3 çocuklu ben bu posta huniyle katıldım 😂😂 ilki 5 yaşında ikinci 1.5 yaşında üçüncü 2.5 aylık 🥰 aklın varsa tek takıl benim yokmuş 😅😅
Zlhaanne Mustafayigitvebeytugannesi benim niyetim tek çocuktu lakin benim oğlan bir çocuk görsün deli oluyor oynamak istiyor bide ben ölünce babası ölünce hayatta tek kalsın istemiyorum
DarkSwan Zlhaanne Bu tahammülsüzlükle baş edebileceksiniz bu akşam hemen ikinci çocuk için kolları sıvayabilirsiniz. 😀
benkosarim Zlhaanne bacım git Allah aşkına biraz hayatını yaşa bebek gelsin bir 3-4 yaşına ona bir güzel sevgini ver onu güzel bir büyüt sonra düşünürsün kardeş yine sen bilirsin şu ekonomide de yani
Zeliff Zlhaanne benim kızım iki buçuk yaşında uslu bir bebek. Ama ben 2. yi şuan düşünmüyorum. İkisi bir arada büyüsün mantığı bana ters geliyor. Aradan çıkarılması gereken bir mesele olarak bakmıyorum bir birey yetiştireceğiz sonuçta. İkinci bir bebek geldiğinde ilk bebekle şuanki kadar ilgilenebilecekmisin mesela. O küçük olduğundan onun ihtiyacı daha fazla olacak ama diğer bebekte bebek yani yine. Eni boyu çok derin düşünülecek bir konu. Ben maddi manevi ikiye bölünmek zorunda kalmayıp elimden geldiğince bir tanesini en iyi şekilde yetiştirme kafasındayım. Benim düşüncelerim bunlar karşı görüşede saygı duyarım sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor 🌼
Yagmurrrtt Zeliff valla söylemek isdiklerim tamda buydu bende aynı dusuncedeyim 1 tane yeter kardeş olmasa da olur
[silindi] Zlhaanne ayyy bnde bu fikirdeyim tek olmadığıma sevindim tek düşüncem biz öldükten sonra yalnız kalmasın arkası kalesi olsun 🥺
Zlhaanne [silindi] benim ki hiç uslu değil ki uyumayan bebe onun için rahata ermeden 2.de çıksın aradan diyorum
-Delibal Zlhaanne İkinci çocuk her yaş aralığında zor ya. Benim arası çok olan yeğenlerimde var az olan yeğenlerimde anneleri hep zorlandı.
Birevladaemanetci -Delibal Ben buna katılıyorum baya baya. Aynı dusuncedeyiz. Her türlü zor olacak 🥲 Ama bı 5 yaşına gelse okula gitse kreş olur anaokulu olur daha kolay olur gibi geliyor.. ☘️
DarkSwan Zlhaanne Belli cesaretlenmişsiniz.😀 Benim bebeğim 1 yaş 7 günlük, beni çok yoruyor hemde çok. Artık gücümün kalmadığını düşünüyorum. Demekki bebeğiniz uslu, uyumlu o zaman yapın. (Bana yaş aralığı 3-4 yaş olmalı).