Cansukelebek3 Ky06 101 in siffio 'yu kulanıyorum bütün bezleri denemiş bir anne olarak bunda rahat ettim pirima sızdırıyor molfix sızdırıyor can bebe pişik yaptı slepi ıslak bırakıyor 101 in soffio sızdırmıyor kuru tutuyor bütün gece bez degistir miyorum
Maviskizimm Ky06 kızım doğmadan sleepy prima ve canbebe almıştım sadece sleepy kaka yaptığında hemen almazsam dışarı sızdırdı.canbebeden tereddütlüydüm biçok kişi pişik yaptığını söyledi ama hiç şikayetimiz olmadı
Zehra_Asiye Ky06 prima, molfix ve sleppy pişik yaptı. Sleppy de sızdırma sorunu da oldu. A101 in bezini kullanıyoruz. Sabaha kadar duruyor. Çok memnunuz.
Sarisin GizemElf bebeğim 15 aylık ve çok hareketli 10 aylıkkenden beri kullanıyorum. Çünkü bez bağlamak imkansız olmuştu ayaklanmaya başladığında 😊 ve iyi ki geçmişiz külot beze diyorum çok rahat ettim
Sodya Sarisin benm oglum da cok hareketli bez baglamak iskence, gece sizinti tasma falan oluyo mu kulot bezde. Bi de sey diyolar kulot bezde 1 beden buyuk alin falan diye dogru mu