ikibebebiranne_ devlet işi akıl karı değil cidden, öncelikle Allah bebeğin de annenin de yardımcısı olsun sağ salim atlatsin ikisi de isallah. 1 aya yakın erken doğum riskinden devlette yattım hep dedim ki sezeryan alın korkuyorum çocuk da gelmeye çalışıyor saten. Beni hep nornal olacak kalbi kötü atarsa sezeryan alixaz diye korkuttular yatarken 1 ayı yat tabircu ol atlattim ama hep sancım var ve hiç nedeni söylenmiyor. Son yatisimda sezeryana alıyoruz yarışa çık dediler, çıktım normal doğum istemişler dogerek sedyeye alıp nişanımi getirdiler. Sisteme bir baktılar ki sezeryan, telaslarindan belli oluyordu üstümü gitmeme fırsat vermeden sezeryan yerine yolladilsr. O gün bikac saat sobra sezeryana alındım. Kalp atışları kötü olmaya başlamış, doğum sırasında öğrendim ki 4 kez kordon dolanmış, doğumdan sonra öğrendim ki sezeryana alınmadan günler öncesinde gelinini kurtarabilirim ama bebeği kurtaramam denmiş KV. Ye çok şükür kızım güçlü çıktı hepsini atlattık. Keşke şimdiki aklım olsaydı da şikayet etseydim