TheMomm Renk olarak sizce hangisi ? Veya hangisini beğendiniz ? Güzel değilse de söyleyin de bari başka bakayım 😂 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8-
NariNariKiminYari TheMomm 4-6 bence ilk modeli hiç beğenmedim o taşlar çok boğmuş basit göstermiş bence
TheMomm ReisinKizi Kumralım kuzenimin kınasında giymeyi düşünüyorum boyum uzun olduğu için böyle uzun modelleri daha çok beğeniyorum sence hangisi 😂 Begenmediysen hic birini soyle 😂
ReisinKizi TheMomm o zaman kesinlikle 2. Kına için gayet şık Bi model bence. Rengi de çok tatlı kumral tene de gider 😍
TheMomm Nevasmom Teşekkür ederim 🥰Zeyzey2019_ Evet o model çok güzel duruşu çok hoş teşekkür ederim 🥰
Girlpower TheMomm yaşınız kaç bilmiyorum ama gençseniz üstteki model ve lila rengi direkt çıkarın bence listeden 😁
TheMomm Girlpower 25 yaşındayım da bi arkadaş çok güzel olur dedi sen cikar dedin 🤔 kafam karıştı ajsjajsdjwj
ReisinKizi TheMomm ilk model asla yaşlı işi durmuyor. şaka mı? 😀 fotodaki kız da genç ve üstüne gayet yakışmış bence. Tesettür modellerde daha genç duran ne olabilir ki
Girlpower TheMomm o model kruvaze yaka biraz demode açıkçası ve bence 40+ yaş için daha uygun gibi 25 yaş için çok boğucu bunların içinden kesinlikle 4 numara derim 😊