yagmurkokusu_ Merhaba kızlar Dilan polatın sayfasında ki göbekler sizce shoplu mu shopsuz mu ? Yani sürekli görüyorum ama değişik geliyor. Eğer doğruysa bende gideceğim de merak ettim düşüncelerinizi böyle şeyleri yaptıranlar da bir yorumlasa.
Elmsnghn yagmurkokusu_ ise yarasa yaninda çalışanlar dal gibi olurdu, onu da gectim şube verdikleri kadinlara bakin hangisi zayıf??
SeverusSnape yagmurkokusu_ ben yaptırmadım çünkü inanmıyorum hiçbirine. Bu tarz güzellik merkezleriyle ilgili çok ifşa videoları dönüyor artık sosyal mecralarda. Arkadaşımın tanıdığı da güzellik merkezinde çalışıyor, protez tırnak bile önermiyor bize.
-dilos- yagmurkokusu_ Ben gittim kesinlikle resimler shop aslaa fayda etmediği gibi boşuna o kadar para verdim
Huma_kus34 yagmurkokusu_ inandırıcı gelmıyor aşırı göbekli olan ınsan dıyorum bu göbek nasıl olur cok büyük karınlar koyuyolar ben şok
Oburiks yagmurkokusu_ zorla karınları içeri çektiriyorlar diye duydum 😂 çekenlerin de çok aklı olduğunu düşünmüyorum zaten cihazlar ise yarasa herkes fit olurdu ayrıca biri bana karnını içeri çek dese çekmek istesem buraya gelmem derim heralde
yagmurkokusu_ Elmsnghn oda doğru kelin merhemi olsa kendi saçına sürermiş dedikleri gibi. Sürekli önüme çıkıyor da gerçekten faydası oluyor mu merak ettim açıkçası karın duruşları da farklı
Oburiks yagmurkokusu_ yani bende başkasının yalancısıyım ama öyle şeyler dönüyor oralarda gerçekten yukarıda bir hanımefendi de yazmış sube verdiği hangi kadın zayıf en basidi omertubaliya maşallahı var yavuzmerve mesela asla yemek yemiyor kilo almamak için madem cihazlarınız çok iyi yiyin için cihaza girin değil mi
Elmsnghn yagmurkokusu_ kendi ürettiği iceceklerde bile bunu için gun boyu ac kalin diyor. Sadece bunu içeceksin diyo. Onu yaparsan elbet kilo verirsin hikmet elindeki icecekte mi sanki. Hoş muhakkak vücudu direncte tutan seyler vardir Ki o da tatli🤣 çikolatalı ve cilekli yaparak kan sekerini de dengeliyolar. Zekice yani.
yagmurkokusu_ Oburiks oda doğru aslında diyetisyenleri de varmış ama şunu diyorlar tek seansta gözle görülür incelme oluyor filan demekki hepsi fıııs. Spora yazılacağım da çocuk küçük olduğu için gözüm korkuyor babası bakacak ama ne kadar bakabilir muamma
Oburiks yagmurkokusu_ bende size saniyeler içerisinde öncesi sonrası fotoğrafı atabilirim hem zayıf hem kilolu halimi karnımı biraz çeksem içeri saniyeler içinde zatiflarim valla ama işte kalıcı değil en iyisi sağlıklı beslenme ve spor ama bana sorsanız ikiside yok bende homidi gırtlak yiyorum 😂
Elmsnghn yagmurkokusu_ ayrıca duyduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum Dilan polatta kabul etti dostumuz var düşmanımiz var diye yapıyoruz dedi. Seans oncesi bi kagit imzalıyormussunuz sosyal medyada kesinlikle konuşmayacam aksi takdirde tazminat ödemesi olunuyor diue. Ama bence bu konuda haklilar ona bisi diyemem
yagmurkokusu_ SeverusSnape protez yaptırıyorum da bu zayıflama şeylerini sürekli görüyorum profilimde birde göbek biçimi de farklı diyor yani kalıplaşmış göbek gibi birde önüne gelen merkez açar oldu tiktokta güzellik merkezi olmayanı dövecekler bende çok istiyordum ds baktım her köşe başında var
yagmurkokusu_ Elmsnghn dediğim gibi içecekler güvenmiyorum bu konuda ama diyorum evde çok yavaş veririm bu kiloyu desteklemek gereği duyuyorum böyle birşey gördüm sonra dedim göbeğe bak hele shoplu gibi değişik duruyor yani baktığınızda demek istediğim biçimsizliği anlayacaksınızz.
yagmurkokusu_ Oburiks ben atsam herhalde nefessizlikten ölürüm 6 aylık hamile gibi veremedim korse de takıyorum ama artık olmuyor tüm dertler sıkıntılar kilolar tek bir yerde toplanmış derli toplu bir insan gibiyim 😀😀
Huma_kus34 Elmsnghn insanların birsürü ahını alıyolar sonra hastalıktır derttir eksik olmuyo yalanla biryere varılmaz yabi bıryerde patlar
yagmurkokusu_ Elmsnghn kendi düşmanını kendi yapıyor orası ayrı da 😀 yaptığı işlemler için filan sessizlik yemini ben kesin bozardım o yemini 😀😀
Elmsnghn Huma_kus34 vallahi Allah’ım akıl vermis fikir vermis bence artık sosyal medyada çöp satsalar waooow aşırı iş görür hemen bunu alalim yada yapalim modunda insanlar. Keske kafa yapılarını bi değişseler fenomen = pazarlamacı
Huma_kus34 Elmsnghn kesınlıkle aşırı yaşan söylüyorlar işte bunu kullandım bu oldu ıkı gün sonra baska ürün yalan üzerinden kazanılan para kımı mutlu etmişki Allah bıryerden çıkartıyor işte
yagmurkokusu_ Huma_kus34 içeceklere pek güvenmiyorum karaciğerleri bitirdiğini duymuştum. O yüzden onlara sıcak bakmıyorum ev için bir kaç video izleyeceğim takip ettiğim göbeğim ve kalçam çok fazla oda evde yaparak çok yavaş şekilde veririm diye destekleyeci olur mu diye merak etmiştim birde fotoğrafları görmüşseniz tuhaf değişik bişi biçimsizliği shop yapınca mı öyle duruyor acaba
yagmurkokusu_ terazikadini kampanya yapmıştı işte bilmem ne kaç seans şu bu o zaman görüştüm işte tekrar yazmışlardı geri dönüş için.
NariNariKiminYari yagmurkokusu_ bence onun mantığı bastıra bastıra yaptıkları için geçici bir incelme oluyor o etki geçtiği zaman tekrar eski haline dönüyorsun
yagmurkokusu_ NariNariKiminYari pet şişe misali gibi su yokken istediğin kadar ez su doldurur geri eski haline alıyor demekki.
Suuraisra yagmurkokusu_ ben çok güvenmiyorum onlara yaa. İşe yarasa kendileri yer içerdi. Züllemutlugünler diye bi hesap var ben onun tariflerini yaptım hepsi de çok doğal ve güzem kilo verdim. Hele ramazanda harika kürler paylaştı uygularsan gerçekten işe yarıyo bi bak derim ben çok faydasını gördüm
yagmurkokusu_ Suuraisra teşekkür ederim bir bakayım -6 verdim bakalım biraz daha zorlarsam veririm de diyet arkadaşı olmadığı sürece çok zor kocam da yeme içmeye düşkün biri tam diyetimde sağa sola götürüyor filan bozuyorum. Birde çok acıkıyorum ya zorlanıyorum aslında tam doymuyorum midem ne kadar büyümüşse artık.