MimarAnne0 Orduda olan arkadaşlar tayinimiz Ordu merkeze çıktı hangi mahalle iyidir kiralık ev fiyatları nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ipeysi MimarAnne0 10 binden asagi ev yok orduda merkeze yakin mi istiyorsunuz? Nerede gorev yapicaksiniz?
Umaypolat MimarAnne0 hayırlı olsun bizimse ikinci yılımız orduda iki yıl önce tayin olduk eşim merkezde jandarma siz nereye tayin oldunuz
Meerve MimarAnne0 benim kardeşimin çıktı zarzor ev buldular orda ev bulmak sikintiymis .ve kiralar 8den baslii.oda 9bine tuttu.3+1
MimarAnne0 Umaypolat ev durumları nasıl canım haftaya orduya gitmeyi düşünüyoruz genelde şahincili bucak Bahçelievler Akyazı taraflarına bakıyorum cumhuriyette de güzel evler var ama uzak kalıyor sanırım
MimarAnne0 Umaypolat karakol değil canım jandarma sosyal tesise atandı eşim orda görev yapacak cumhuriyet uzak kalıyor çalışacağı yere yoksa bakmıştım oraya da şahincili bucak yeni mh Bahçelievler subaşı falan yakın
MimarAnne0 Umaypolat Altınordu ilçe jandarma cumhuriyete yakın zaten o tarlalarda da olsak cumhuriyetten tutardım