Cevizadam Diyetisyene gitmek tabiki de daha sağlıklı ama eğer onun verdiklerine de uymazsanız hiç bir anlamı yok. Evlenmeden önce 30 kilo verdim diyetisyene gitmeden, doğumdan sonra kilomu verdim ama oğlum emmeyi bırakınca yine aldım ve asla kendimi durduramıyordum sürekli birşeyler yemek istiyordum. Sonrasında bu böyle olmayacak dedim tekrar bir diyet sürecine girdim hala da diyetteyim mesela, sabahları uyandığım gibi su içiyorum bir barkdak suya zencefil limon koyuyorum o beni inanılmaz kesiyor. Mesela bugün onları içtim öğlenden mısır gevreği yedim 4 gibi yeşil çay içtim 7 gibi ton balıklı salata yedim az önce bir yeşil çay daha içip günü kapattım . E benim yaptığım sağlıklı mı tartışılır, ama şuan çok memnunum günlük net 3 litre suyum var 15 dakika kadar spor yapıyorum. Bu şekilde 2 haftada 66 dan 61 e düştüm, tabi aç tok karın farkediyor yani 61 62 arası gidip geliyorum. Kesinlikle ama kesinlikle geç kahvaltı etmek çok işe yarıyor, akşam 8 den sonra birşey yememek sabah kuş gibi uyanıyorsun resmen