bilgibulutu Eminemina bebelac canım, aptamil cok şekerli sma doyurucu değil hiç, ben bebegimde hem bebelac kullanıyorum hem emiyor, ayrıca 7 yıl öncede kızımı bebelac ile büyüttüm
Emine Eminemina çok araştırdık en iyisi evolvia besin açısından anne sütüne yakın olduğu söyleniyor yerini tutmaz tabi
Aringulay_murat Eminemina 2minosprenses küçük bebisniz gece beslenmesine kalkmıyor mu benim de 10 aylık en 8-10.30 arası uyuyo sabh 7-8 arası kalkar ama gece uyanioz acikio. Gece beslenme işini nasıl kesicem 1 yaşından sonra kesilmesi gerekiyormuş çünkü.
Alparslanmom Emine Birlestir frei öl ün sezeryan izi çatlatlar ve lekeler için yağı var. Çok tavsiye ettiler bende yeni aldım kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum bi yerinde düzelme olmaya başladı kısa sürede
Aslina97 Evolvia kesinlikle en iyisi ben 2aydır onu kullanıyorum içinde şeker yok ki en önemlisi bu👏 Anne sütüne en yakın olan mama. Doktorumda önermişti. Kabızlık ve gaz da yapmıyor..
Hilal_sahin Aslina97 benim çocuğum sma kullanıyo kabız yapıyo çokta gaz ondan mı bende bugün mamasını değiştirmeye karar verdim 4 aylık
Ayse Bizede doktor evolvia yi önerdi ondan aldik gayette memnunum arastirinca anne sutune en yakin olan oymus yerini tutmaz tabikide ama ac kalmasin bebisler
Seda-0618 Eminemina bütün mamaları denedim çok kötü kokuyor balık gibi en iyisi golden goat pahalı ama temiz içerik
naynini Eminemina biz doğdu doğalı hipp kullanıyoruz, memnunum ama şu sıralar ek gıda vs derken eskisi gibi mama yemiyor tabi. Ek gıda da yemiyor. Ay benim çocuk yemiyor yemiyor yemiyor 😪
camur Eminemina golden goat al bnce keçi sütlü hemde içeriği temiz kilo da gayet yapio fazla ölçek koy tosuncuk olur