Masha_ Arkadaşlar merhaba tayinimiz antep mavikente çıktı nasıldır oralar pek iyi şeyler duymadık orasi hakkinda lojman durumu nasıldır bilgi verebilir misiniz rica etsem ?
Srpapatya Masha_ kötü biyer değil canım sadece sanayi yakın oda sıkıntı olmuyo asla kiralar 6 binle 10 bin arası degisiyo diye biliyorum yakın olarak karataş Akkent var ama orda daha pahalıdır kiralar
Masha_ Aomom esim jandarma sanirim orada lojman yok arıyoruz evler cok pahali mavikente yakın yerler neresi
Masha_ Birevladaemanetci Yok diyorlar ama bizim uygun fiyatlu ev bulmamiz gerekiyor baya zor durumda kaldık
Aomom Masha_ bende antepli değilim tayin ile geldik mavikent pahalı diye biliyorum. Ev genel sorun antepte hem kiralar yüksek hemde ev az
Birevladaemanetci Masha_ uygun fiyatli oraya yakın yok canım maalesef biraz luxs bı semt ora ve çevresi
Birevladaemanetci Masha_ karataş ve Akkent var canım ordada fiyatlar aynı kiralık daire bulmak Antep’te çok zor maalesef. Allah yardımcınız olsun🤲
Elaze Masha_ gayet guzel yer ben gaziantepliyim ve mavikente cok uzak degilim kotu olacak seyler kapini kapattigin zaman disarda kalir ki temiz yer asla yok zaten hayirli olsun tatlim ..
Birevladaemanetci Masha_ Arabanız varsa uzak yerlerden de tutabilirsiniz. Birde kötü olarak ne duydunuz burayla ilgili