Mhk Didemmm damlayı 1 şişe kullanmamızı söylemişti ama ben düzenli kullanmadım ve bitirmedik şişeyi gaz şikayetimiz yok ama biz şuan 4 aylığız bazen 5 gün yapmadığı oluyor şuan damla filan da kullanmıyorum 👍🏻
Didemmm Mhk anladim ben duzenli kullaniyorum rahatlatiyoda gaz olarak ama kaka yapmayinca ondan mi acaba dedim 🤦 neyseki dun aksam yapti 🤗
Didemmm [bilinmeyen] aslinda gazina iyi geldi ama kabiz olunca acaba mi dedim. Neyseki dun aksam yapti yavrum 🤗
Didemmm Mhk saolun valla cok sevindim 🤣 eşime diyorum ki kakaya sevinen anneler dernegi acsam butun anneker uye olur 🤣🤣
BusraElaa Didemmm kesinlikle kabizlik yapcak bir damla değil. Bitkisel bir ürün sana tavsiyem badem yağı icir gunde iki defa bir çay kaşığı benim bebisin kabizlik cozumu o. 😃
sedanur28 Didemmm canim bende kullandim kizim cok zorlandi dedigin gibi 4 gün yapamadi daha sonra doktor onaylı fitil verdim resmen agladim fitilden sonra çünkü kakasi icinde taş gibi olmustu cok üzülmüştüm bidaha vermedim
sedanur28 Didemmm doktorumuz yapmaz dedi ama ne zaman damlayi kullansam kizim altüst oluyordu bırakınca normale döndü kakasi vs