Sinem1925 Kızlar merhaba bugün sabah 7.46 da kızım dünyaya geldi fakat su yutmuş ciglerin Dr nefes alıp verirken karni çok şişiyor doktor korkulacak bisey yok diyip gecistirdi başına gelen var mı herkes bisey olmaz diyor ama
Taner91_zemine Sinem1925 hiç üzülmeyin benim erken doğum oldu kuveze girdi şimdi size biz ne desek fayda etmez biliyorum üzüntünüz çok fazla ama geçiyor
Taner91_zemine Sinem1925 evet bende günlerce ben kendi bebeğimi goremiyorum onlar dokunuyor ben dokunamiyorum diye ağladım ama gelip geçiyor 20 aylık olduk bile ama o günler Cook zor sağ saglim gelecek kucağınıza dualarım seninle🤲🤲
Ayseyzcfrt Sinem1925 benim kızımda erken dogdu 1 hafta yanımdaydı sonra küveze alındı çok daha zor oldu sesi kulaklarımdaydı hareketleri bakışı. Keşke ilk dogdugunda alsalardı derdim hep çok şükür şimdi 3.5 aylık. Rabbim kısa sürede kucagınıza almayı nasip etsin kendinize dikkat edin sütünüz onun için değerli kesilmesin
Zeyan Sinem1925 Çok geçmiş olsun, ben de bebeğimi doğum esnasında 3-5 saniye gördüm ve solunum yetmezliği sebebiyle yoğun bakıma aldılar. İnsan çok üzülüyor ama sağlığı için orada. Senden, benden çok iyi bakacaklar ona. Sen sütüne odaklan inşallah en kısa sürede kavuşacaksınız 💓
oglunun_anasi Benmde su yutması sebebi ile kaldı yaş akciğer deniliyor 12 gün yattı ama sağ salim çıktı şükür şuanda da iyi kalıcı birşey de değil bu kesinlikle sen toparlanmaya bak bu süreçte o geldğnde daha iyi onunla ilgilenmek için
Sinem1925 oglunun_anasi ay çok şükür inşallah bizimki de çıkar sağ saglim evet toparlanmaya çalışıyorum çıkınca güzelce ilgilenebilmek icin 🙏🏻
Gamzeparlak1 Sinem1925 benim kızım da 6 gün kalmıştı,solunum sorunu olarak almışlardı. Sezeryanlarda oluyormuş. Biliyorum çok zor geçecek ama kısa suruyor kavuşursunuz. Üzülme sütun kesilmesin,senden süt isterler devamlı.
Sinem1925 Gamzeparlak1 inşallah 2 3 günde sürer 7 günde sürer belli olmaz dediler süt sagmaya çalışıyorum ama kendimi çok kastim sanırım sütüm gelmiyor
Gamzeparlak1 Sinem1925 kasma güzelim,anne sütüne çok ihtiyacı var.hem senin toparlanman için bı firsat. Kendine bak iyiles,bebeğin gelince hazır ol. Sezeryanlarda çok karşılaşılan bı durum rahat ol,bebeğin en güvenli yerde hastanede.
Yalpp Sinem1925 bizde yattık bu sebepten 9 gün kaldı. Zor ama geçiyor siz bol bol süt götürün bebeğinize onun en çok ona ihtiyacı var. Bu süreçte sizde iyilesiyorsunuz bebeğinizle daha iyi ilgilenebiliyorsunuz öyle düşünün. İnşallah hemen çıkar 🤲🤲
Damlakeskinn Sinem1925 benim bebeğim de eve getirdikten 13 gün sonra zatürre oldu 15 gün hastanede yattı evet zor bir durum onu orada gördüğümde doktora şey demiştim ya beni buradan çıkartın ya da ben bebegimi çıkartıp götüreceğim çok zor bir durum benim çocuğum özelde yattı devlet hastanesinden sevk edildi umarım bir an önce çıkar Allah‘ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah’ım Rabbim acil şifalar versin gönlünü rahat için ferah tut merak etme orada çok iyi bakıyorlar inşallah bir an önce düzelir
Sinem1925 Damlakeskinn biz de özeldeyiz onlarda yanına getirsek götürün dersiniz dedi emin olun biz dedi sizin için daha iyi olsun gözetimimiz de olsun ki toparlansin diye yatırdık dedi biraz yüreğime su serpildi çok şükür
Elif-Liya Sinem1925 öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun benim oğlum da Mayıs 27 de sezeryan oldum doğduğu zamandan itibaren on gün kaldı balgamdan ve enfeksiyon dan dolayı su yutmustu senin gibi sezeryanli halimle bir kere gördüm sonra on gün boyunca gidip geldim bu süreçte kendini perişan etme çocuğuna odaklan strese girme ben psikolojik olarak kendimi bitirdime çünkü sütünü sağ sakla yada bizde hep sütümü istemişlerdi benim sütüm le çocuğu beslemislerdi .
Sinem1925 Elif-Liya biraz fazla yapmışım kasmisim kendimi dikişler ağrıdı ama iyi ki başlığı açmışım içime su serpildi sagmaya çalışıyorum 1 kaşık bile olsa götürüyorlar 🙏🏻
Duygu1403 Sinem1925 3 ay önce 36/2 de doğum yaptım sezaryen. Bebeğim su yuttu ve küveze alındı hatta 2 gün entübe şeklinde kaldı küvezde. Merak etmeyin 7. Gün evine geldi bebeğim. Süreç çok zor eve bebeksiz gelmek çok zor çok ağladım ben ama inanın iyi oluyorlar onlar çok güçlü. Bir an önce evine gelmesi dileğimle. Bu süreçte emiyor gibi 2 saatte bir süt sağmanız süt devamlılığı açısından önemli
Sinem1925 Duygu1403 maşallah Rabbım uzun ömürler versin tüm bebislerimize evet herkes odaya girerken bebekle girdi eşim elinde kıyafetlerle kalakaldım elimiz boş döndük dedi çok üzüldüm oda çok kötü oldu ama.cok şükür Bi kere gidip gördük moralimizi toparladik doktor geldiği saate göre çok daha iyi sıvıyı atıyor dedi 2saate bir sagiyorum şifa olsun inşallah bir an önce