Durubebek61 Alprslanatess benim kızım 4 aylık gündüzleri 2.5 3 saatte bir 90 cc veriyorum gece uykuya geçerken birde gece uyanınca 120 cc veriyorum
Duygukus Anneyim-a Anneyim-a benim 5 aylık 90 zor içiyor size de maşaallah içen tüm bebeklere de maşaallah
Aryadd defneemomm Benım bebeğim de aynı sizinki gibi asla 150 içmez 120 bile içmiyor en fazla 90 oda zorumla oluyor. Bende üzülüyordum normalin yarısını yiyor diye sanırım bazı bebekler böyle
Duygukus Aryadd kızım şu an 8 kg ama doğum kilosuna göre eksik kilosu kilolu doğdu son iki aydır kilo alımı yok içmiyor iki gündür 60 ı zor içiyor öğünlerinde çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım
Aryadd Anneyim-a Aynı şekilde bizim de öle emmiyor beni sütüm azaldı gitti yakında komple biter sadece mama gibi gitmeye başladık onsa da 90 ı zorla içiriyorum mama da 150 diyo yani imkansız
Aryadd Duygukus Gerçekten çok zor bi durum bu insan ne yapacağını şaşırıyor bende aynı durumdayım çocukta acıkma da olmuyor tuhaf şekilde veya acıksa 40 dan sonrasını zorluyorum