Alprslanatess Kızlar 150 verıyorum ama bazen çok ıstıyor 180 verıuorum ona rağmen doymayıp ağlıyor ayrıyetten de emzırıyorum yanı 200 cc mama versem içer benim oğlan normal mi sizce?
Sevvl Alprslanatess ben 90 verıyorum ona bile doktor günlük kalorı mıktarı hesapladı 1 2 öğün 60 ver ve 3 saatten asagı verme mama bu meme değil dedi
Miraninannesiiii Alprslanatess kaç saatte bir veriyorsunuz bebeğim 4 aylık son 10 Gündür 90 cc hepsini bitiriyor önceden 60 70 cc arası içerdi
Duygukus Anneyim-a Anneyim-a benim 5 aylık 90 zor içiyor size de maşaallah içen tüm bebeklere de maşaallah
defneemomm Sevvl ne dedi sana bebeğim kaç saatte bir 60 dedi seninkilerle benimkinin arası 10 gün ya merak ettim
Alprslanatess Miraninannesiiii 3 saatte bır verıyorum normalde emzırıyorum bazen doyamadığı zaman veriyorum mama gece de 3 kez emzırıyorum sızın bebek kaç kilo
Sevvl defneemomm aşkım dedi ki mamayı 3 saatte verceeksin ağır gelir bünyeye ama memeyı istediği zaman ver he ille acıktıysa 2 saatte mesela 60 ver dedi zaten çok iştahlı da değiller ama zaten 90 ile 120 yemeleri gerek 3 aylık bebelerin 150 va çok fazla
defneemomm Sevvl benimkine asla 150 yediremem ya yemez o kadar🥲 ben sadece mama veriyorum benim ki hızlı acıkıyor 2 saatte bir 60-90 arası anca
Bebisinannesi23 Alprslanatess kızım 5 ay 10 günlük gündüzleri 4 saatte bir 120 geceleri iki defa da 150 içiyo. Sadece mamaya besleniyor. Bence bi doktora danışın. Bana biraz fazla geldi ama belkide senin bebeğinin ihtiyacı o kadardır.🌸
Mdnlna Alprslanatess benim kızım 3 aylik 3 3.30 saate bi 150 ama bazen bitirmiyor 120 150 arası iciyo
Aryadd defneemomm Benım bebeğim de aynı sizinki gibi asla 150 içmez 120 bile içmiyor en fazla 90 oda zorumla oluyor. Bende üzülüyordum normalin yarısını yiyor diye sanırım bazı bebekler böyle
Yagmur_24 Alprslanatess ne kadar isterse vermeniz gerekir ayına göre cc mama diye bir şey yok her çocuk ayrı bir boğaz ayrı bir birey doktoransordum ne kadar isterse vereceksin diyor