ladymoms_ AliPoyrazz aptamil kullandım çoğu bebeğe iyi gelmiyor sanırım benim kiz kusuyor yediğini şimdi aptamil prosyneo kullanılan denicez eğer olmazsa sma kullanmaz seçeneklerden en iyileri bunlar hip te güzel diye duymuştum deneyin
Alyabade1 AliPoyrazz doğumdan itibaren Aptamil prosyneo kullanıyoruz memnunuz doktorum ve eczacim en iyi mama olduğunu söyledi
Birminikaslan Neslihan81 sma optipro nasıl bir mama onu hem emen hem de mama içen çocuklar için diyorlar açıkçası biz comfortunu kullanıyoruz ama her yerde bulamıyoruz da
Neslihan81 Birminikaslan Bn emzirmiyorum birakti bian da kullandığım mama her yerde vr Bn stok yaptım yani memnunum güzel gaz yapmıyor
Birminikaslan Neslihan81 aynen optipro Her zaman bulunuyor biz comfortu e bebekten alıyorduk yalnız orada bulamaz olduk internetten alıyoruz ancak acil durum oldu mu alacak yer sıkıntısı ortaya çıkmaya başladı onun için optipro daha iyi sanki
adeniko_26 Aptamille basladık aşırı gaz yaptı sma ya geçtik 5. Aydan sonra alerji durumu basladı sanırım süt alerjisi var doktor aptamil prosyneoya geçin dedi ona geçtik bütün sikayetler geçti yüzünde geçmeyen egzama vardı söndü
ladymoms_ adeniko_26 merhaba bizde yeni aptamil prosyneo kullanacağız alerjisi falan yok 1,5 aylık kizim normal aptamil de çok kusuyor bu aptamil prosyneo alerji bebekler içinmi ? Yani doktor önerisiyle mi kullanabiliriz sadece
adeniko_26 ladymoms_ ben normal olarak kullanan da duydum alerji için keçi sütü önerdim doktora gerek yok çok bir olayı yok buna geçin dedi içeriği daha farklı peynir altı suyu falan varmış 2 numaradan başlıyor diye biliyorum bu yüzden ama bir arkadasımdan duydum yeğenine kullanıyorlarmış alerjisi yoktu
defneemomm Alyabade1 bizde onu kullanıyoruz ben memnunum baya fakat sizde kakayı yeşil yaptı mı? ben doktora götürdüm her testi yaptırdım bir şey yok ama kaka yeşil
irmarose AliPoyrazz sma optipro kullanıyorum hiç sorun yaşamadık,doktorumuzun da önerisiydi içerği güzel anne sütüne en yakın mama. Bir de bebeğe kof mama aldıran şekerli mamalardan değil boy uzatmaya yönelik bir mama kabızlıkta yapmadı